Ιφιγένεια Λάγιου: Από το My Style Rocks στο κρατητήριο - «Ήταν ένας εφιάλτης, με τσίμπησαν κοριοί»
Media

Ιφιγένεια Λάγιου: Από το My Style Rocks στο κρατητήριο - «Ήταν ένας εφιάλτης, με τσίμπησαν κοριοί»

Στο κρατητήριο βρέθηκε η Ιφιγένεια Λάγιου, που είχε γίνει γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, κατηγορούμενη για την εμπλοκή της με το κύκλωμα νόθευσης καυσίμων και ποτών.

Μιλώντας στον Alpha, για πρώτη φορά μετά την απολογία της και αφού αφέθηκε ελεύθερη χωρίς περιοριστικούς όρους, η Ιφιγένεια Λάγιου περιέγραψε το πώς βρέθηκε σε ένα από τα πρατήρια που προμηθεύονταν τα νοθευμένα καύσιμα, χαρακτηρίζοντας ως «εφιάλτη» τα όσα έζησε.

«Ήμουν πελάτισσα στο συγκεκριμένο πρατήριο, πήγαινα το αυτοκίνητο μου για να βάλω βενζίνη. Κάποια στιγμή είδα μια αγγελία ότι ζητούσαν προσωπικό. Επειδή ήθελα να ενισχύσω το εισόδημα μου, γιατί έχω και το δικό μου μαγαζί με ρούχα, αποφάσισα να του πως ότι ενδιαφέρομαι. Πέρασα μια συνέντευξη και στα μέσα του Δεκεμβρίου ξεκίνησα να εργάζομαι εκεί. Έκοβα αποδείξεις και εργαζόμουν στο πλυντήριο. Δεν είχε πέσει στην αντίληψη μου οτιδήποτε που θα με προβλημάτιζε», είπε.

«Ετοιμαζόμουν να σχολάσω όταν μέσα στο μαγαζί ήρθαν οι αστυνομικοί. Δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε, δε μου είπαν κιόλας. Άρχισαν να με ρωτούν πράγματα που δεν ήξερα να τα απαντήσω. Κάποια στιγμή κατέρρευσα, με έπιασε κρίση πανικού. Δεν ήξερα τι συμβαίνει. Μου είχαν πάρει και το κινητό, δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με κανέναν. Μετά από ώρες μας οδήγησαν όλους μαζί στα κρατητήρια. Ήμουν απομονωμένη και κλειδωμένη σε έναν χώρο μόνη μου, γιατί όλοι οι άλλοι ήταν άνδρες. Κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι με έχουν τσιμπήσει κοριοί. Ήταν ένας εφιάλτης. Με άλλαξαν 3 φορές κρατητήριο για τους κοριούς», είπε στη συνέχεια η Ιφιγένεια Λάγιου.

Και κατέληξε: «Είμαι ξανά πίσω στο μαγαζί μου, στην Άνω Γλυφάδα και θέλω να τα αφήσω όλα αυτά πίσω μου. Είχα χρόνο για να σκεφτώ, να κάνω τον απολογισμό μου και να καταλάβω ποιους ανθρώπους έχω πραγματικά δίπλα μου. Ήταν ένας εφιάλτης που θέλω να ξεχάσω».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved