Ταμίλα Κουλίεβα:  Η σχέση με τη μητέρα της και ο ρόλος που δεν θέλει να κάνει με τίποτα
Media

Ταμίλα Κουλίεβα: Η σχέση με τη μητέρα της και ο ρόλος που δεν θέλει να κάνει με τίποτα

Η Ταμίλα Κουλίεβα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά και μίλησε για τη σχέση με την μητέρα της, αλλά και τον ρόλο που δεν θα ήθελε να την ταυτίσουν!

Η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Στον χαρακτήρα είμαι ίδια με την μητέρα μου και εμφανισιακά. Η μητέρα μου μένει στη Μόσχα. Όσο μεγαλώνεις ανακαλύπτεις ότι έχεις μεγάλη σχέση, ότι τους κουβαλάς έτσι κι αλλιώς. Αρέσει ή δεν αρέσει στον καθένα τα χαρακτηριστικά των γονιών, τα υιοθετείς.

Ταμίλα Κουλίεβα: Η επιτομή της κομψότητας και η νέα αλλαγή στην εικόνα της με μαλλί a la garcon

Μαθαίνεις τι σημαίνει σχέσεις, να αγαπάς, μαθαίνεις τον τρόπο που συμβιώνουν οι γονείς σου και είναι πρότυπο. Κατά κάποιο τρόπο αντιγράφεις τους γονείς σου. Κάποια στιγμή ήταν δύσκολο να τη δω τη μητέρα μου. Είναι κάτι που με απασχολεί γιατί η μαμά μεγαλώνει.

Λόγω κατάστασης είχα να τη δω δύο χρόνια και πήγα πριν από 1,5 μήνα. Πρέπει να αφιερώνουμε περισσότερο χρόνο στους γονείς μας και στους ανθρώπους. Πολλές φορές σε τρώνε οι τύψεις για πράγματα που δεν πρόλαβες να κάνεις. Πρέπει να τα προλάβουμε και να ζούμε το τώρα και να μην αφήνεις το μετά. Είναι σαν να ζούμε πρόχειρα. Σαν να γράφεις σε λευκό χαρτί πρόχειρα και να αντιγράφεις».

Και συνέχισε λέγοντας για τη μητέρα της: «Έχουν αντιστραφεί οι σχέσεις και τώρα την παίρνω εγώ και τη ρωτάω τι έφαγε. Εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται πολλή δουλειά το να εξερευνήσει ο καθένας τη σχέση με τους γονείς σου και να τους αποδεχτείς. Πιστεύω και εγώ μεγαλώνω, ωριμάζω και βλέπω πολύ διαφορετικά τη σχέση με τη μητέρα μου.

Ήταν πολύ δύσκολη, του τύπου “απορρίπτω”. Εγώ τη θαυμάζω, είναι σπουδαίος άνθρωπος, επιστήμονας. Ήταν προγραμματίστρια που χειριζόταν κομπιούτερ ενός δωματίου, σπουδαίο μυαλό θα έλεγα».

Και υπογράμμισε η Ταμίλα Κουλίεβα: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω αβαντάζ την προφορά μου, αυτή την “ιδιαιτερότητα” που υπήρχε στην αρχή. Αυτό που προσπαθούσα είναι να έχω τη μελωδικότητα στην ομιλία μου που θα είναι οικεία στον θεατή.

Και μεγάλη αγωνία και άγχος το να μην με ταυτίσουν και να μην κάνω ρόλους μετανάστριας. Και δεν τους έχω κάνει αυτούς τους ρόλους. Τώρα δεν με πειράζει, γιατί δεν ήθελα να με ταυτίσουν. Δεν με πειράζει να συναντάω τις ηρωίδες άλλες καταγωγής. Οι Ρώσοι μιλάνε καλά στην γραμματική αλλά όχι στην προφορά».

Διαβάστε επίσης:

Ταμίλα Κουλίεβα: Τα γενέθλια, η ηλικία και η τούρτα-έκπληξη από τον Βαλτινό και τους συνεργάτες της

Η denim Σπυροπούλου, η glamourous εμφάνιση της Μπάρκα και η σικάτη Ταμίλα Κουλίεβα

Κουλίεβα - Καραντινάκης: Η γνωριμία, ο γάμος και ο γιος τους: «Δεν εργαλειοποιήσαμε το παιδί μας»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved