Λιάγκας για Ξανθόπουλο: Κάποια στιγμή θα το ξεπεράσει. Αλί από το παιδί που χάθηκε & τους γονείς του
Media

Λιάγκας για Ξανθόπουλο: Κάποια στιγμή θα το ξεπεράσει. Αλί από το παιδί που χάθηκε & τους γονείς του

Ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στον αέρα του Πρωινού για το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Αρχικά ανέφερε: «Κατανοώ όλου όσοι εμπλέκονται. Δεν θέλω να κάνω οποιαδήποτε μομφή, οποιαδήποτε παρατήρηση, δεν είναι τέτοια ώρα. Εμείς το ζούμε έξω δημοσιογραφικά, εκείνη το ζουν μέσα. Φαντάζεστε τι γίνεται αυτή τη στιγμή και στο ένα σπίτι με τη μαυρίλα ενός θανάτου και στο άλλο σπίτι με τη μαυρίλα ενός θανάτου που βαραίνει με την εμπλοκή ενός μέλους της οικογένειας.»!

Και πρόσθεσε: «Θέλω να πω κάτι στον πατέρα του Γιάννη, με αγάπη επειδή τον γνωρίζω. Το παιδί το δικό σας γλίτωσε. Είναι ένα καλό παιδί, βγήκε να βοηθήσει, τώρα αν έκανε λάθος, φταίει δε φταίει δεν θα το πω εγώ, θα το πουν ειδικοί εμπειρογνώμονες. Το παιδί είναι ένα καλό παιδί, σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να σκοτώσει κάποιον».

Ξανθόπουλος: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 19χρονου που σκοτώθηκε- Έμαθα ότι φταίει ο τραγουδιστής

tilestwra-467.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: : «Όμως, επειδή υπάρχουν και οι άνθρωποι που ακούνε και έχουν χάσει το δικό τους παιδί, -ταπεινά το λέω με αγάπη- δεν είναι ωραίο να ακούνε ότι πώς θα βγει το παιδί αυτή τη στιγμή να τραγουδήσει στην πίστα. Το λέω όσο πιο ταπεινά, χαμηλώνω και τη φωνή μου. Δεν είναι ωραίο να ακούγεται αυτή τη στιγμή πώς θα βγει το παιδί να τραγουδήσει στην πίστα. Το λέω ταπεινά. Δεν είναι ωραίο.

1710409146249-854164800-xanthopoylos.jpg

Είναι δύσκολο, όμως το παιδί, ακόμα και αν δεν βγει μια βδομάδα στην πίστα να τραγουδήσει, αν δεν βγει ένα μήνα να τραγουδήσει, δεν θα πάθει τίποτα. Το παιδί αυτό θα συνεχίσει με τις άσχημες μνήμες να ζει και κάποια στιγμή θα το ξεπεράσει. Αλί από το παιδί που χάθηκε και δεν φταίει σε τίποτα και αλί από τους γονείς το παιδιού που χάθηκε που αυτοί θα μείνουν πίσω να τον κλαίνε για μια ζωή».

Διαβάστε επίσης:

Σε κατάσταση σοκ ο Γιάννης Ξανθόπουλος - Με πόσο έτρεχε ο τραγουδιστής; Σμπαράλια τα αυτοκίνητα

Γιάννης Ξανθόπουλος: Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο - Έφυγε από την πίσω πόρτα

Γιάννης Ξανθόπουλος: Συγκλονισμένη η μητέρα του- Είναι στο νοσοκομείο! Τον παρακολουθεί ψυχολόγος

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved