Κωνσταντινίδου: Φεύγουμε & οι ψυχές ενσαρκώνονται ξανά για να τελειοποιήσουν ότι δεν έχουν κάνει...
Media

Κωνσταντινίδου: Φεύγουμε & οι ψυχές ενσαρκώνονται ξανά για να τελειοποιήσουν ότι δεν έχουν κάνει...

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε στο Πάμε Δανάη που ήταν καλεσμένη για τον Λάκη Λαζόπουλο, την Άννα Βίσση και.. τα πιστεύω της 

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου πρωταγωνιστεί στην παράσταση του Λάκη Λαζόπουλου «Όταν Πέθανα» στο θέατρο Βέμπο.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι πατρικός και φιλικός. Είναι και μαθητές του, είναι ωραίο να βλέπεις τους νέους να κάνουν τα πρώτα βήματά τους. Έχουμε μία ωραία παρέα, τα αγαπάω πολύ τα παιδιά. Γελάμε και πάνω στην σκηνή, ο Λάκης είναι πολύ έξυπνος. Τον θαυμάζω. Ο Λάκης είναι νερό που τρέχει, δεν στέκεται, αλλά μπορώ να ακολουθήσω σε αυτά τα ρέματα», είπε για τη συνεργασία τους.

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Χόρεψε με μοναδικό τρόπο στην Άννα Βίσση και έγινε viral

«Πεθαίνουμε, ερχόμαστε, ξαναρχόμαστε… Αυτό πιστεύω, ότι ερχόμαστε για να εξελιχθούμε – γι’ αυτό και η ζωή είναι δύσκολη. Φεύγουμε και οι ψυχές ενσαρκώνονται ξανά για να τελειοποιήσουν ότι δεν έχουν κάνει σωστά», συνέχισε με αφορμή την παράσταση.

«Δεν επιζητώ το χάδι, τα καταφέρνω μόνη μου. Υπάρχουν βέβαια στιγμές που θες ένα χάδι, κάποιον να σου πει ένα μπράβο. Στις παρέες είμαι η μαμά».

Και για την Άννα Βίσση είπε: «Ενώ την βλέπεις πάνω στην σκηνή και λες θα τρελαθώ… Τι ενέργεια, τα έχω χάσει μαζί της. Στο σπίτι είναι κοριτσάκι».

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Δεν θέλω τρέλα, θέλω αυτοκυριαρχία. Όταν έρχεται κάτι δύσκολο στη ζωή λέω «Θεέ μου, ήρθες τώρα για να με δοκιμάσεις πάλι στην αυτοκυριαρχία;». Η αυτοκυριαρχία είναι το μεγαλύτερό μου βάσανο, γιατί δεν μου αρέσει να φεύγω από τη ψυχραιμία και την ταπεινοφροσύνη μου».

Διαβάστε επίσης:

«Είχα αγαπηθεί πάρα πολύ με τον Ταξιάρχη», λέει η Κωνσταντινίδου για τον ηθοποιό πρώην σύζυγό της

Φόνοι στο Καμπαναριό: Αποθεώθηκαν Κωνσταντινίδου-Λουιζίδου στο Twitter για τις σκηνές σε strip club

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: Συγκινημένη στη θεατρική πρεμιέρα της κόρης της, Μαρίας Χάνου

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved