Λύγισε η γνωστή στιχουργός Ελένη Γιαννατσούλια: «Τόσα χρόνια δεν με έχει καλέσει κανείς»
Media

Λύγισε η γνωστή στιχουργός Ελένη Γιαννατσούλια: «Τόσα χρόνια δεν με έχει καλέσει κανείς»

Πρωίαν σε είδον: Η γνωστή στιχουργός Ελένη Γιαννατσούλια ήταν σήμερα 14/3 καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, και έδωσε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη.

Η ίδια, δεν δίστασε να ευχαριστήσει τους παρουσιαστές καθώς όπως είπε, όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας της, δεν την έχει καλέσει ποτέ κανείς.

«Κανείς δεν το έχει κάνει. Τόσα χρόνια δεν με έχει καλέσει κανείς. Εσείς μου το κάνατε αυτό και με συγκινεί πάρα πολύ αυτό. Δεν το έχουν καθόλου ανάγκη οι στιχουργοί αυτό, να το ξέρετε. Αλλά είναι πάρα πολύ τιμητικό και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήθελα απλά να το πω», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Γιαννατσούλια.

Ελένη Γιαννατσούλια: «Προσωπικά αδιέξοδα με οδήγησαν κάποτε στην ψυχανάλυση»

Σε άλλο σημείο ανέφερε: «Υπάρχει μια διαφορά στη γραφή μου από την εποχή προ της ψυχανάλυσης μου, κατά τη διάρκεια της ψυχανάλυσης μου και μετά από αυτήν. Γιατί η ψυχανάλυση ήταν το μεγαλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου και ανέβλυσαν πράγματα από μέσα μου που δεν τα φανταζόμουν.

Απελευθερώθηκε το ποτάμι της έμπνευσης. Άλλαξε δηλαδή τελείως η γραφή, έγινε πιο εμβαθυντική και πιο ψυχαναλυτική. Ας πούμε του Γιώργου Σαμπάνη, το "Κάτι σαν αστέρι" είναι καθαρά ψυχαναλυτικό κομμάτι όπως κι άλλα. 7 χρόνια έκανα ψυχανάλυση με έναν εξαιρετικό θεραπευτή, να είναι καλά ο άνθρωπος και του οφείλω πάρα πολλά. Ισορρόπησα σαν άνθρωπος».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Γιαννατσούλια: Φοβήθηκε ποτέ μην πέσει στην παγίδα του «σουξέ»;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved