Μαλέσκου: «Πλήρωνα ταξιτζή όταν ήμουν στην Αθήνα για να μου μετράει αποστάσεις και να βρω σπίτι»
Media

Μαλέσκου: «Πλήρωνα ταξιτζή όταν ήμουν στην Αθήνα για να μου μετράει αποστάσεις και να βρω σπίτι»

H Ιωάννα Μαλέσκου μίλησε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, «Status» για την απόφαση να αφήσει την Κρήτη και να κάνει το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα στην Αθήνα.

Αρχικά ανέφερε: «Ήταν δύσκολες μέρες. Αυτή την μετάβαση (σ.σ. από την Κρήτη στην Αθήνα) αλλιώς την είχα φανταστεί, αλλιώς έβλεπα να εξελίσσεται και κάπου ένιωθα λίγο έξω από τα νερά μου. Γιατί ξεκινάς κάτι καινούργιο, σε ένα πολύ περιορισμένο χρόνο έχοντας στη διάθεση σου ελάχιστες μέρες.

Μεγάλο κεφάλαιο αυτό. Τέλος Ιουλίου τελείωσε η εκπομπή στην Κρήτη, έπρεπε να φύγω και 31 Αυγούστου έκανα πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Οι μέρες που είχα στη διάθεση μου ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Να βρω σπίτι, να αλλάξω γενικώς τη ζωή μου και ταυτόχρονα να ξεκινήσω κάτι καινούργιο με νέους ανθρώπους, συνεργάτες που σε μεγάλο βαθμό και εκείνοι ξεκινούσαν αυτή την ευθύνη που είχαν τότε σε άλλα πόστα. Όλοι μαζί ξεκινήσαμε με πολύ καλή διάθεση».

Ιωάννα Μαλέσκου: Μοναδικά καρέ από την κυριακάτικη βόλτα με την κόρη της στο κτήμα του συζύγου της

maleskou21.jpg

Και πρόσθεσε η Ιωάννα Μαλέσκου: «Επειδή δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα του σπιτιού, ισχύει ότι πλήρωνα ταξιτζή για να μετράει τις αποστάσεις από τα σπίτια που ήταν να νοικιάσω. Φαντάσου ότι είμαι στην Κρήτη, έχω τόσα πράγματα που με αγχώνουν, να κάνω μετακομίσεις, να μαζέψω τα κομμάτια μου και ταυτόχρονα έπρεπε να βρω τι σπίτια εξυπηρετούν.

maleskou1.jpg

Είχα τον άνθρωπο που έτυχε να με πηγαινοφέρνει στο αεροδρόμιο, τον είχα επιφορτίσει να δω τις αποστάσεις, να δω τα σπίτια… Τελικά κατέληξα σε ένα σπίτι που ήταν κοντά αλλά δεν ήταν το περιβάλλον που μου έκανε καλό».

Δείτε το απόσπασμα που προβλήθηκε στο Happy Day

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου-Οι έντονες στιγμές του τοκετού, η κόρη της και ο έρωτας: «Ένιωσα ότι ξαναγεννήθηκα»

Το statement σακάκι της Μαλέσκου, οι αδελφές Φραγκάκη & η εμφάνιση της Μπάστα με τον σύζυγό της

Μαλέσκου: «Ο Ουγγαρέζος με έχει μπλοκάρει χρόνια, αλλά δεν με απασχολεί»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved