Δέσποινα Μοιραράκη: Με φλερτάρουν οι άνδρες, αλλά δεν έχω βγει κάποιο ραντεβού
Media

Δέσποινα Μοιραράκη: Με φλερτάρουν οι άνδρες, αλλά δεν έχω βγει κάποιο ραντεβού

 

Η Δέσποινα Μοιραράκη ήταν καλεσμένη στο Πρωινό και μίλησε για την απώλεια του συζύγου της, Γιάννη Κοντούλη, για τους γιους της, την εκπομπή, Cash or Trash, αλλά απάντησε και αν θα ξαναέφτιαχνε τη ζωή της.

Αρχικά η Δέσποινα Μοιραράκη είπε: «Ποτέ δεν ξεπερνιέται αυτή η απώλεια. Πάντα θα είναι στην ψυχή μου και στο μυαλό μου και αν θα έλεγα κάτι άλλο θα ήταν ψέματα. Η φυσική του παρουσία μου λείπει πάρα πολύ. Μου λείπει αυτό το νοιάξιμο που είχα, αυτή η φροντίδα, ότι και να έκανε στην καθημερινότητά μου το συζητούσαμε μαζί. Ήταν μια σχέση καρμική στη ζωή μου. Πολλοί μπορεί να πουν ότι αφού είμαι μια γυναίκα δυναμική, πως μπορεί να μου λείπει όλο αυτό; Η απάντηση είναι η ίδια μου η ζωή. Για να κάνω δύο γάμους, σημαίνει ότι το θέλω. Στην προσωπική μου ζωή δεν θέλω να είμαι μόνη μου»!

Cash or Trash: Κάγκελο η παίκτρια με την Μοιραράκη! «Θα μου το ζητάνε και δεν θα βρίσκω άκρη»

moiraraki.jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Αν ερχόταν κάτι στη ζωή μου αυτή τη στιγμή, θα κοιτούσα να το προστατεύσω πιο πολύ, γιατί την άλλη φορά ένιωσα ότι ήμουν πολύ στο μάτι του κυκλώνα. Με φλερτάρουν οι άνδρες, αλλά δεν έχω βγει κάποιο ραντεβού που να άξιζε να πάει παρακάτω. Οι άνδρες συνήθως με φοβούνται.

Στον Γιάννη αυτό που με έφερε αμέσως κοντά του ήταν το γεγονός ότι δεν δείλιασε. Δεν ξέρω αν θα έκανα τρίτο γάμο. Επειδή έχω πονέσει πολύ αλλά έχω ευτυχήσει και πάρα πολύ στη ζωή μου, αυτό που με ενδιαφέρει πλέον είναι το σήμερα και οι ωραίες στιγμές. Η φιλοσοφία μου πλέον για τη ζωή είναι ότι δεν υπάρχει αύριο δεδομένο.»!

kontoulis-moiraraki.jpg

Για τους γιους της, είπε: «Μια φορά τον χρόνο κάνω ένα ταξίδι με τους δύο γιους μου, έχουμε καταπληκτική σχέση. Είμαι η καλύτερη πεθερά. Τα παιδιά μου με λατρεύουν και θέλουν να ξαναφτιάξω τη ζωή μου».

Και για το Cash or Trash τόνισε: «Πάει πολύ καλά και θα συνεχιστεί και του χρόνου. Δεν ξέρω αν θα κάνω κάτι άλλο τηλεοπτικά».

Διαβάστε επίσης:

Cash or Trash: Συγκινήθηκε η Μοιραράκη αναφερόμενη στον θάνατο του συζύγου της - Η αφιέρωση

«Έρχομαι από μακρινό γαλαξία» - Ο τζεντάι του Cash or Trash που κέρδισε τον θαυμασμό της Μοιραράκη

Αποκάλυψη «βόμβα» από τη Μοιραράκη: «Μου έχουν πει να παρουσιάσω το…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved