Νίκος Συρίγος: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Ναταλία Γερμανού. Είναι τιμητικό να μιλά έτσι για εμένα...»
Media

Νίκος Συρίγος: «Θέλω να ευχαριστήσω τη Ναταλία Γερμανού. Είναι τιμητικό να μιλά έτσι για εμένα...»

Ο Νίκος Συρίγος θέλησε να ευχαριστήσει τη Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι», καθώς η παρουσιάστρια τον υπερασπίστηκε με αφορμή τα περιστατικά με τα «πεσίματα» των δημοσιογράφων.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως η Ναταλία Γερμανού είχε μιλήσει κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Καλύτερα δε γίνεται για τον Νίκο Συρίγο τονίζοντας on air ότι λίγος σεβασμός προς το πρόσωπό του δε βλάπτει.

Έξαλλος ο Νίκος Συρίγος με το «Ζάρι»: «Η Ελλάδα είναι αυτές οι καγκουριές, ο γύρος & τίποτα άλλo;»

syrigos.jpg

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια με αφορμή τα περιστατικά με τα «πεσίματα» των δημοσιογράφων, διαφώνησε με τις δηλώσεις του Ετεοκλή Παύλου και υποστήριξε τον Νίκο Συρίγο.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια είχε δείξει έντονα την ενόχλησή της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Καλύτερα δε γίνεται, υποστηρίζοντας πως δημοσιογράφοι χρόνων, με πολυετή εμπειρία πάνω στο επάγγελμα, όπως είναι ο Νίκος Συρίγος, αξίζουν μόνο τον σεβασμό μας.

Συγκεκριμένα η Ναταλία Γερμανού είχε πει για τον Νίκο Συρίγο:

«Μέχρι και ο Ετεοκλής Παύλου εκνευρίστηκε πάρα πολύ. Ο Ετεοκλής. Και είπε ότι “τον ευχαριστούμε τον Νίκο Συρίγο που μας επιτρέπει να κάνουμε πεσίματα”. Ειρωνεύτηκε!

Να σεβόμαστε και λίγο τους δημοσιογράφους σαν τον Νίκο Συρίγο. Αυτό θα πω εγώ!

Λίγος σεβασμός να υπάρχει από τη νεότερη γενιά προς τους δημοσιογράφους σαν τον Νίκο Συρίγο. Αυτό θα πω εγώ, κάτι άλλο όχι».

Δείτε εδώ το απόσπασμα με τις δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού υπέρ του δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου:

Σήμερα (17/3), ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Συρίγος μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», θέλησε να ευχαριστήσει τη Ναταλία Γερμανού που τον υπερασπίστηκε λέγοντας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τη Ναταλία Γερμανού. Είναι πολύ τιμητικό να μιλάει έτσι για εμένα και την ευχαριστώ πάρα πολύ, μέσα από την καρδιά μου».

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved