Ευγενία Δημητροπούλου: Με ενοχλεί όταν θέλουν να φωτογραφίσουν την κόρη μου χωρίς να με ρωτήσουν
Media

Ευγενία Δημητροπούλου: Με ενοχλεί όταν θέλουν να φωτογραφίσουν την κόρη μου χωρίς να με ρωτήσουν

Η Ευγενία Δημητροπούλου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά και εκτός από την επαγγελματική της πορεία, αναφέρθηκε στην κόρη της.

Αρχικά ανέφερε: «Είμαι μελαγχολική με μια επιφάνεια χαράς και αισιοδοξίας. Αν με ξύσεις παραπάνω έχω τις μαύρες μου. Ήμουν έτσι πριν γίνω ηθοποιός. Εσωστρεφές άτομο που ψαχνόμουν, που ένιωθα ότι δεν μπορούν να με καταλάβουν και βρήκα ότι μέσα από την Τέχνη μπορώ να εκφραστώ. Όταν μου μπήκα στη δουλειά μου έλεγαν να έχω γερό στομάχι, απαιτείται αλλά ακολούθησα αυτό που λένε ότι βρες αυτό που θες και δεν θα δουλέψεις ποτέ στη ζωή σου. Τα έκανα όλα στην άκρη! Δεν ένιωσα ανταγωνισμό.

Εμένα μου αρέσει η τριβή με τους ανθρώπους. Βρίσκω γοητευτικό κάθε άνθρωπο που συναντώ και μου αρέσει να τους παρατηρώ. Όταν κάθε έξι μήνες αλλάζεις εργασιακό περιβάλλον είναι δύσκολο να βρεθείς σε κάποιες περιπτώσεις. Και εγώ είμαι τυχερή γιατί έχω πολλά χρόνια που μου έχουν μείνει φίλοι από τη δουλειά.

Η Λέχου με δερμάτινο, το φούξια μπλέιζερ της Δημητροπούλου και το ethnic πουκάμισο της Κολιανδρή

75fbb4fe-evgenia-dimitropoulou.jpg

Η πιο ζόρικη στιγμή στο επάγγελμα είναι όταν ματαιώνεται κάτι που έχεις σχεδιάσει και σου λένε “δεν θα γίνει τελικά”. Συνήθως αυτό, όταν αλλάζουν τα σχέδια. Δεν σε αποζημιώνει κάποιος για αυτό!»

Και πρόσθεσε η ηθοποιός: «Μπαίνω στο ίδιο κέφι σε κάθε δουλειά. Στον κινηματογράφο μπορείς να έχεις πολύ χρόνο για να βγάλεις λίγο ωφέλιμο ενώ στην τηλεόραση να είναι οι ρυθμοί καταιγιστικοί που λες 22 σελίδες την ημέρα. Ξεχνάς μέχρι και πώς σε λένε! Τώρα χαίρομαι πολύ που κάνω θέατρο. Έχουμε ένα συμβόλαιο που λέει ότι δεν πρέπει να αποκαλύπτουμε spoilers για τις εκάστοτε σειρές».

Ευγενία Δημητροπούλου για την υιοθεσία της κόρης της: «Δεν μας ενοχλούσε από που ήταν το παιδί»

dimitropoulou.jpg

Και σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή: «Δεν κατάλαβα γιατί προκάλεσε τόσο εντύπωση η προσωπική μου ζωή. Τότε ήμουν σε καθημερινό σήριαλ και τους ευχαριστώ που μου έδωσαν άδεια να φύγω στην Αφρική. Στη Σιέρα Λεόνε δεν είναι καλά τα πράγματα. Ο τουρίστας μπορεί να είναι πιο προστατευμένος αλλά δεν είναι μια χώρα που μπορείς άνετα να επισκεφθείς. Από τη στιγμή που αποφασίζουμε ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια, για ποιο λόγο να γεννήσουμε από την στιγμή που υπάρχουν παιδιά και είναι σε δύσκολη θέση; Έτσι το σκεφτόμασταν, τόσο απλά.

Πρέπει πάντα να ξέρεις από πού το παίρνεις το παιδί. Της μιλάω για την κουλτούρα της στα πλαίσια που μπορεί να ακούσει γιατί είναι μικρούλα ακόμα. Πιστεύω ότι οι γονείς είμαστε οχήματα των παιδιών προς την ενηλικίωση. Δεν νιώθω ότι ανήκει αυτό το παιδί. Μακάρι να μπορέσω να της δώσω όσο πιο πολλά εφόδια να ανοίξει τα φτερά της και να πάμε μαζί στη χώρα που γεννήθηκε. Με βλέπει στην τηλεόραση, έχει έρθει και στο θέατρο αλλά δεν έχει καταλάβει ακριβώς τι συμβαίνει.»

evgenia-dimitropoulou-(4).jpg

Και υπογράμμισε: «Εγώ νιώθω ότι είναι σαν να γίνεται ένας σεισμός και αλλάζει πάρα πολύ η ισορροπία στον γάμο. Ποτέ δεν είσαι προετοιμασμένος τι σημαίνει ότι έρχεται ένα παιδί. Δεν με ενοχλεί κάτι ιδιαίτερα όταν με ρωτάνε. Μπορεί σε σχέση με το παιδί αλλά η ίδια οριοθετεί αρκετά. Μπορεί να πάνε να τη βγάλουν φωτογραφία χωρίς να με ρωτήσουν. Λέω “στοπ” μέσα στο σπίτι όταν θέλω να έχω την ηρεμία μου στο σπίτι, να κάνω ένα ντουζ για παράδειγμα».

Διαβάστε επίσης:

Η σπάνια εμφάνιση της Πλάτωνος, το animal print της Νέγκα & το νέο look της Δημητροπούλου

Ευγενία Δημητροπούλου: «Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να υιοθετήσουμε»

Ευγενία Δημητροπούλου: Το πρώτο ραντεβού με τον σύζυγό της, ο λαμπερός γάμος και η υιοθεσία της Εύας

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved