Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Δεν είναι όλα ή άσπρο ή μαύρο (στην τηλεόραση)»
Media

Φλορίντα Πετρουτσέλι: «Δεν είναι όλα ή άσπρο ή μαύρο (στην τηλεόραση)»

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μιλά σε συνέντευξή της για την τηλεόραση για την οποία λέει ότι είναι μαγικό εργαλείο της καθημερινότητας αλλά και για τον ανταγωνισμό που επικρατεί στον χώρο. 

Η όμορφη Ελληνοιταλίδα παρουσιάστρια μιλάει για τη φετινή της συνεργασία στην εκπομπή Mega Καλημερα, αλλά και για το άγχος που μπορεί να έχει η συγκεκριμένη δουλειά...

Η Πετρουτσέλι μαγειρεύει torta di riso - Η μαμαδίστικη συνταγή που θα γλείφεις & τα δάχτυλά σου!

■ Για μία ακόμη χρονιά στο πλευρό της Ελεονώρας Μελέτη. Πώς είναι η φετινή σεζόν;

Είμαστε φίλες και περνάμε πολύ ωραία. Φέτος, αυτό που άλλαξε για μένα είναι ότι δεν δουλεύω στην εκπομπή την Παρασκευή. Η φετινή χρονιά, βέβαια, έχει πολύ ανταγωνισμό.

■ Λόγω ανταγωνισμού, είχατε άγχος για την τηλεθέαση;

Έχουμε την τύχη να έχουμε μια πολύ έμπειρη παρουσιάστρια, που, με λογική, ψυχραιμία και επαγγελματικό τρόπο, διαχειρίζεται κάθε κατάσταση. Παρατηρούμε, όμως ότι η τηλεόραση έχει αλλάξει, τα νέα παιδιά στρέφονται σε πλατφόρμες, το κοινό αλλάζει. Είναι σημείο των καιρών.

■ Γνωρίζετε τι θα κάνετε του χρόνου;

Είναι νωρίς ακόμα, γύρω στον Μάιο ενημερωνόμαστε από το κανάλι. Πιστεύω ότι θα υπάρχουν αλλαγές στις εκπομπές, θα σταματήσει ένα θέμα του lifestyle να παίζεται από τη μια εκπομπή στην άλλη, θα προστεθούν νέα concepts από το εξωτερικό. Ο κόσμος θέλει χαρά και σε κάποιες περιπτώσεις και ενημέρωση, παρακολουθεί ό,τι του αρέσει. Πιστεύω ότι θα έρθει κάτι εντελώς καινούργιο στην τηλεόραση.

■ Πιστεύεις ότι οι τηλεθεατές έχουν στραφεί προς την ενημέρωση και τα κοινωνικά θέματα;

Ναι, αλλά ο τηλεθεατής θέλει και να χαρεί, να ψυχαγωγηθεί. Είναι κάπου στη μέση η αλήθεια. Δεν θέλει να βλέπει συνέχεια θέματα της ενημέρωσης και της επικαιρότητας. Δεν είναι όλα ή άσπρο ή μαύρο.

Πηγή: Real

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved