Σκορδά: Το on air μήνυμα - Εδώ είμαστε και είμαστε 100% μέχρι το τέλος της σεζόν και μπορεί και μετά
Media

Σκορδά: Το on air μήνυμα - Εδώ είμαστε και είμαστε 100% μέχρι το τέλος της σεζόν και μπορεί και μετά

H Φαίη Σκορδά στον αέρα της εκπομπής, Fay’s Time αναφέρθηκε στο τηλεοπτικό της μέλλον και δεν δίστασε να πει: «Γενικά πρωταγωνιστώ. Τέλος πάντων. Εδώ είμαστε και είμαστε 100% μέχρι το τέλος της σεζόν και μπορεί να είμαστε και μετά. Δεν το ξέρεις, αλλά σίγουρα είμαστε εδώ»

Η παρουσιάστρια ανέφερε: «Πολλές φορές βγαίνουν πράγματα είτε από την πλευρά των παρουσιαστών είτε από των καναλιών για κάποιος σκοπούς. Κάποιοι πέφτουν στην παγίδα γιατί δεν ξέρω μπορεί να θέλουν να ρίξουν την τιμή κάποιου ή κάποιος να ανεβάσει την τιμή. Κάποιος για να εκβιάσει μία κατάσταση. Αυτό δεν είναι περσινό και γίνεται πάντα. Υπάρχει και μία κατηγορία ανθρώπων, η οποία δεν μιλάει και κάποια κανάλια που δεν μιλάνε και ξαφνικά βλέπεις ένα δελτίο τύπου. Αλλά και τα δελτία τύπου σε ένα κανάλι για αυτό υπάρχουν, για να δημιουργούν ένα κλίμα. Εξαρτάται το DNA ενός καναλιού για να φτάνει σε ένα σημείο άλφα ή όχι»!

Φαίη Σκορδά: «Αναστήθηκα! Τι έπαθα. Ήμουν διπλωμένη, είχα πυρετό…»

Photo-shared-by-Fay-Skorda-on-February-29-2024-tagging-@iraida_etherealstyle.-May-be-an-image-of-1-person-blonde-hair-shorts-miniskirt-top-and-blazer..jpg

Και πρόσθεσε: «Και εγώ όταν έφυγα από τον ΑΝΤ1, δεν είχα υπογράψει κάπου αλλού. Έφυγα χωρίς να έχω δουλειά»!

skorda21.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Γενικά πρωταγωνιστώ. Τέλος πάντων. Εδώ είμαστε και είμαστε 100% μέχρι το τέλος της σεζόν και μπορεί να είμαστε και μετά. Δεν το ξέρεις, αλλά σίγουρα είμαστε εδώ»

Διαβάστε επίσης:

Χρηστίδου για Σκορδά: «Να κάτσει εκεί που κάθεται. Ελπίζω να μη θέλει το πρωινό Σαββατοκύριακο»

Φαίη Σκορδά: «Είχα ένα δύσκολο βράδυ, αλλά είμαι εδώ…» - Οι δύο ηχηρές απουσίες από το Fay’s Time

H εξομολόγηση της Σκορδά: «Σε μια περίοδο πολύ δύσκολη της ζωής μου, με βοήθησε να βρω το κουράγιο…»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved