Σκαραβαίος: Ανατροπή - Η Χλόη είναι έγκυος!
Media

Σκαραβαίος: Ανατροπή - Η Χλόη είναι έγκυος!

Σκαραβαίος: Ένα ζευγάρι ετοιμάζεται να κάνει έρωτα σε μια απόμερη τοποθεσία στα Τουρκοβούνια, όταν ο άντρας δέχεται δύο πυροβολισμούς και πέφτει νεκρός στα χέρια της συντρόφου του.


Σύντομα, ο Σκαραβαίος και η ομάδα του συγκεντρώνουν στοιχεία που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο δράστης έχει προβεί σε ανάλογες επιθέσεις στο παρελθόν στο ίδιο σημείο, αλλά τώρα προχώρησε σε φόνο.

Καρρά: «Στις ταινίες που έχουν σκηνές με πτώματα, αίματα ήμουν πολύ φοβητσιάρα. Τώρα δεν φοβάμαι»

giannis_tsortekis.jpg

Τα Μέσα αρχίζουν να οργιάζουν για τον δράΚο που κινείται στον οικισμό που μοιάζει με χωριό μέσα στην Αθήνα. Κι ενώ ο κίνδυνος να ξαναχτυπήσει ο δράκος είναι ορατός, η ομάδα βρίσκεται μπροστά σε έναν περίπλοκο γρίφο που δοκιμάζει τα αντανακλαστικά της, κινούμενη ανάμεσα σε κλεφτρόνια, ηδονοβλεψίες και κατοίκους που κρατούν το στόμα τους κλειστό.

Όταν διαπιστώνουν ότι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στον φόνο ανήκει σε αστυνομικό, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο περίπλοκα για την ομάδα αλλά και για
τον ίδιο τον Σκαραβαίο, που δοκιμάζεται στα οικογενειακά του με τη μητέρα του και την απρόσμενη εγκυμοσύνη της κόρης του.

Η Χλόη επιμένει να τον κρατάει μακριά της, αλλά ανακαλύπτει ένα σημαντικό μυστικό στις επιστολές της γιαγιάς της, που ανατρέπει τα πάντα στις οικογενειακές σχέσεις τους. Εντω μεταξύ, σχετικά με την υπόθεση, ο Σκαραβαίος το παίρνει πάνω του αυτή τη φορά και η σύλληψη του δράστη φέρνει τους πάντες μπροστά σε μία μεγάλη έκπληξη όπου τίποτα δεν είναι όπως αρχικά φαίνεται.


Γκεστ: Ευ. Δημητροπούλου, Δ. Αποστολόπουλος, Η. Πεκτέση

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved