Το Ναυάγιο: Η Πολυξένη ανακαλύπτει το αδίστακτο πρόσωπο του Δημήτρη
Media

Το Ναυάγιο: Η Πολυξένη ανακαλύπτει το αδίστακτο πρόσωπο του Δημήτρη

Το Ναυάγιο: Η Πολυξένη φτάνει στην αλήθεια για το ποιος είναι πραγματικά ο άντρας της, τη στιγμή που η Μαρία ανακαλύπτει τη σχέση του Μάκη με τη Λίνα. 

Παράλληλα, ο Πέτρος ταξιδεύει στην Κρήτη για να δει τη μητέρα του, ενώ ο Μιχάλης βασανίζεται από ενοχές.

Τίτος Γρηγορόπουλος: Ο γιος Ντεμίρη-Γρηγορόπουλου στο Ναυάγιο! Τι αποκάλυψε η περήφανη μαμά!

Η Λίνα και ο Άγγελος προσπαθούν να μάθουν πού βρίσκεται ο Μάκης, ενώ η Μαρία έρχεται εσπευσμένα στην Αθήνα, με την ελπίδα να μπορέσει να δει τον γιο της. Την ίδια στιγμή, ο Μιχάλης δεν ξέρει πώς να διαχειριστεί το γεγονός ότι θα βρεθεί κατηγορούμενος για το ναυάγιο του «Φοίνιξ».

balaoura-navagio.jpg

Από την άλλη, ο Πέτρος βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αποφασίζει να αποκαλύψει στη Χριστίνα όλη την αλήθεια για την ταυτότητά του. Στο σπίτι του Ιπποκράτη, οι καβγάδες μεταξύ της Ειρήνης και του λιμενικού γίνονται όλο και χειρότεροι, ενώ ένα ξέσπασμα του άντρα στον Ορφέα φαίνεται να είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι. Στην Κρήτη, ο Κώστας παρακαλεί τον Δημήτρη να του δώσει πίσω τη θέση του και, όταν εκείνος αρνείται, αποφασίζει να τον εκβιάσει.

Ταυτόχρονα, η Πολυξένη ανακαλύπτει ποιος πραγματικά είναι ο Δημήτρης και χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Παράλληλα, η Λαμπρινή μπαίνει στο νοσοκομείο και όλοι ανησυχούν για την υγεία της. Τότε, ο Στελής ενημερώνει τον Πέτρο ότι η μάνα του νοσηλεύεται και η επιστροφή στην Κρήτη είναι πλέον μονόδρομος γι’ αυτόν. Κι ενώ οι ώρες περνούν, η αγωνία για τον Μάκη κορυφώνεται και η Λίνα εναποθέτει τις ελπίδες της στον Παντελίδη, ο οποίος όμως δεν έχει σκοπό να τον αφήσει να γλιτώσει τόσο εύκολα.

Η ένταση ανάμεσα στην Ειρήνη και τον Ιπποκράτη έχει χτυπήσει κόκκινο κι αυτός βρίσκει έναν νέο τρόπο να την απομακρύνει από τη δίκη του ναυαγίου αλλά και από τον «Αντώνη». Προτείνει στον Στελή να την πάρει μαζί του στην Κρήτη για λίγες μέρες. Δεν γνωρίζει, όμως, ότι εκεί θα είναι και ο Πέτρος. Εκείνη δέχεται να κάνει το ταξίδι και ο Ιπποκράτης είναι αποφασισμένος να μάθει τα πάντα για τον Αντώνη Καραδήμο. Την επομένη, ο Μιχάλης βασανίζεται από τις ενοχές και ο Παντελίδης βρίσκει ευκαιρία να του κάνει μία νέα πρόταση, ενώ ο Γιώργης διώχνει για άλλη μία φορά την Αλίκη και εκείνη παίρνει μία παρακινδυνευμένη απόφαση. Την ίδια ώρα, ο Πέτρος φτάνει στην Κρήτη και προσπαθεί να δει τη μάνα του πριν από την εγχείρησή της, χωρίς να γίνει αντιληπτός, αλλά ο Σταμάτης τον αναγνωρίζει.

navagio.jpg

Στο μεταξύ, η Μαρία μαθαίνει για τη σχέση του γιου της με την κόρη του Δημήτρη και σοκάρεται. Μάλιστα, προσπαθεί να πείσει τον Μάκη πως η Λίνα δεν του ταιριάζει, εκείνος όμως διαφωνεί και της ετοιμάζει μία έκπληξη για να γνωριστούν καλύτερα. Ταυτόχρονα, η Πολυξένη ψάχνει να βρει απαντήσεις σε ερωτήματα που σκαλίζουν βαθιά κρυμμένα οικογενειακά μυστικά και ο Δημήτρης έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση. Από την άλλη, η Μαριάννα συνειδητοποιεί πως η Ειρήνη σχετίζεται με τη Στέλλα και φοβάται ότι η θανάσιμη συνωμοσία της με τον Ιπποκράτη θα βγει στο φως.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved