Οι Πανθέοι: Η Χρυσοστόμη ζητάει από τη Δέσποινα να κρατήσει τον Κίτσο μακριά από τη Μάρμω
Media

Οι Πανθέοι: Η Χρυσοστόμη ζητάει από τη Δέσποινα να κρατήσει τον Κίτσο μακριά από τη Μάρμω

Οι Πανθέοι: Όλοι προσπαθούν να εντοπίσουν τον Στέφανο, ενώ η Χρυσοστόμη συναντάει τη Δέσποινα και της ζητάει να κρατήσει τον γιο της μακριά από τη Μάρμω.

Από την άλλη, ο Λουκάς κάνει μια πρόταση στον Ανδρέα, ενώ η Μιρέλλα αποφασίζει να μπει στη στοά για να βρει τα λείψανα του αδελφού της...

Πηνελόπη Πιτσούλη: «Δίνει στεγνά» ηθοποιό από τους Στάβλους: «Έβαζε λόγια στον Αλέξανδρο Ρήγα, ότι…»

marmo-katia-dandoulaki.jpg

O Κίτσος αποφασίζει να παρακάμψει τις «εντολές» της Χρυσοστόμης και πηγαίνει στην κλινική με σκοπό να πει τα πάντα στον Ανδρέα.

Η Μάρμω, τώρα, είναι εγκλωβισμένη από τους άντρες της ασφάλειας του Ανδρέα και προσπαθεί να βρει έναν τρόπο ώστε να αποκρέψει τον αγαπημένο της από το να κάνει κάτι που θα το μετανιώσουν σίγουρα και οι δύο.

fanis-pantheoi-gossiptv.jpg

Στο Γραμματικό, όλοι προσπαθούν να εντοπίσουν και να απεγκλωβίσουν τον Στέφανο από την γκρεμισμένη στοά. Ενώ, λίγο πιο πέρα, ο Μαρμάρης εκμεταλλεύεται την απουσία της Μιρέλλας και μπαίνει στο σπίτι της για να της «φυτέψει» τον ασύρματό του ώστε να την ενοχοποιήσει. Η Δέσποινα, από την άλλη, έχοντας μάθει από τον Γεράσιμο ότι ο Στάθης έχει αρχίσει να σκαλίζει το παρελθόν του πατέρα του και της ΦΙ-ΠΑΝ, πηγαίνει στον Φάνη για να βρουν τρόπο να αντιμετωπίσουν τον ανιψιό τους. Παράλληλα, η Λιάνα και ο Γαζής βρίσκουν έναν τρόπο να κάνουν την Ουρανία να σιγουρευτεί πως ο μικρός Σπύρος είναι καλά και δεν την έχει ξεχάσει.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved