Η Γη της Ελιάς – Επόμενα επεισόδια: Μάρτυρας-κλειδί «καίει» τη Χάιδω
Media

Η Γη της Ελιάς – Επόμενα επεισόδια: Μάρτυρας-κλειδί «καίει» τη Χάιδω

Η Γη της Ελιάς: Ενώ η Ασπασία πέφτει σε μια παγίδα που της στήνει η Κουλά, αποσπώντας της 10.000 ευρώ, η Αριάδνη συμφιλιώνεται με τη Βασιλική.

Παράλληλα, αρχίζει η δίκη της Χάιδως και ένας μάρτυρας-κλειδί απειλεί να τη στείλει φυλακή, ενώ ο Μάνας πολεμάει την Αμαλία και η Αθηνά αναγκάζεται να χωρίσει τον Τζον, λόγω της Φιλιώς.

Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος φέρεται παράξενα ανησυχώντας τον Ισίδωρο & τη Μαρίνα

Ο Δημοσθένης λήγει την υπόθεση με τον εκβιαστή του Κωνσταντίνου, όπως του είχε υποσχεθεί. Αμέσως μετά, του επιστρέφει τα χρήματά του. Συγχρόνως, ο μαφιόζος πολιορκεί την Ασπασία ώστε να γυρίσει στο σπίτι, αλλά εκείνη είναι ανένδοτη. Παράλληλα, η Κούλα, π συγκροτούμενη της Αρετής, έρχεται σε επαφή μαζί τής και της ζητάει 10.000 ευρώ, για να εξασφαλίσει ένα κινητό τηλέφωνο για την Αρετή. Η Ασπασία επηρεάζεται από τα λόγια της και πέφτει στην παγίδα. Έτσι, δανείζεται χρήματα από τον Ορέστη για να της τα δώσει, χωρίς να πει στον γυμναστή την αλήθεια.

Παράλληλα, η Αρετή φοβάται πως θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή και η Βασιλική τής συμπαραστέκεται. Στη συνέχεια, η Κούλα κινεί τις διαδικασίες και αφού παίρνει τα χρήματα δίνει ένα κινητό στην Αρετή. Το γεγονός αυτό κάνει την τελευταία χαρούμενη, καθώς μπορεί να καλέσει όποιον θέλει μέσα από το κελί της. Έτσι, τηλεφωνεί στον Λυκούργο και ξεσπάει τα νεύρα της πάνω του, κατηγορώντας τον ότι δεν ασχολείται με την υπόθεσή της και τον απολύει. Παράλληλα, η Αφροδίτη φέρεται φιλικά στην Αριάδνη, γεγονός που φέρνει σε δύσκολη θέση τον Χρήστο. Μάλιστα, την προσκαλεί στο σπίτι τους για φαγητό. Η Αριάδνη, από την πλευρά της, εξακολουθεί να έχει άσχημη διάθεση, αλλά η απρόβλεπτη επίθεση αγάπης που δέχεται από τη Βασιλική τής δίνει δύναμη. Η συμφιλίωση των δύο κοριτσιών κάνει πολύ ευτυχισμένο τον Στάθη. Μάλιστα, ο άντρας τούς κάνει το τραπέζι, με σκοπό να έρθουν ακόμα πιο κοντά. Εν τω μεταξύ, ο Ορέστης δείχνει στην Αλκμήνη ότι δεν βλέπει σοβαρά τη σχέση τους. Αργότερα, όταν η κοπέλα πηγαίνει στο γυμναστήριο και τον βλέπει σε ένα παρεξηγήσιμο τετ α τετ με την Αριάδνη, γίνεται έξαλλη.

Η δίκη αρχίζει...

vasiliki-gi-elias.jpg

Ο Παρασκευάς έχει αντιληφθεί τη συμπάθεια που υπάρχει ανάμεσα στη Βασιλική και στον Μιλτιάδη και ρωτάει ευθέως και τους δύο διαδοχικά αν αρέσει ο ένας στον άλλο. Η αντίδρασή τους επιβεβαιώνει αυτό που υποπτεύεται και στη συνέχεια ο νεαρός επισημαίνει στον Λυκούργο ότι η Βασιλική και ο Μιλτιάδης έχουν αρχίσει να τρέφουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο. Συγχρόνως, η δίκη της Χάιδως ξεκινά και οι δικοί της άνθρωποι παρίστανται ως μάρτυρες υπεράσπισης. 0 Παναγιώτης Βαφέας, όμως, αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος. Αρχικά, ο άντρας στριμώχνει τον Πότη και τον Μιλτιάδη προκειμένου να μην καταθέσουν, αλλά εκείνοι δεν κάμπτονται. Το δικαστήριο συνεχίζεται και καταθέτουν ο Φίλιππος και ο Πότης ως μάρτυρες υπεράσπισης, ενώ στη συνέχεια το ίδιο κάνει και ο Μιλτιάδης. Όσα λέγονται φέρνουν σε δύσκολη θέση τον συνήγορο του Βαφέα, ο οποίος, για να κερδίσει χρόνο, υποβάλλει αίτημα εξαίρεσης της προέδρου και η ακροαματική διαδικασία διακόπτεται προσωρινά. Παρ' όλα αυτά, ο Λυκούργος εκμυστηρεύεται στον Στάθη ότι η θέση της Χάιδως, σύμφωνα με την έκβαση της υπόθεσης, είναι δύσκολη. Λίγες ώρες αργότερα, ο Λυκούργος στριμώχνει τον Βαφέα στο δικαστήριο, ενώ έρχεται η σειρά του Μάνου να καταθέσει. Αμέσως μετά, η πολιτική αγωγή παρουσιάζει έναν μάρτυρα-έκπληξη, που έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα και να κάψει με την κατάθεσή του τη Χάιδω.

Πηγή: My TV

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved