Αναδιώτης: Είναι περίοδος νηστείας... θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη;
Media

Αναδιώτης: Είναι περίοδος νηστείας... θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη;

O Νίκος Αναδιώτης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Mega Καλημέρα και μεταξύ άλλων μίλησε για τη σχέση του με τον Θεό και την περίοδο αυτή που είναι περίοδο νηστείας.

«Ο Νίκος Αναδιώτης είναι πάρα πολύ αμαρτωλός. Η ομοφυλοφιλία δεν είναι η μοναδική αμαρτία, η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η κατάκριση. Είμαι αμαρτωλός γι’ αυτό πάω στην εκκλησία, αν ήμουν άγιος δε θα πήγαινα» είπε χαρακτηριστικά!

Αναδιώτης: «Δεν µπορώ να διανοηθώ ότι στερούµε από παιδιά το δικαίωµα να πουν "µαµά" ή "µπαµπά''»

anadiotis188-1024x569.jpg

Και υπογράμμισε ο Νίκος Αναδιώτης: «Η Εκκλησία είναι θεραπευτήριο, είναι το νοσοκομείο της ψυχής μου. Τώρα είναι περίοδος νηστείας, εδώ θα απέχω από το κανονικό φαγητό, θα με πειράξει η αποχή από την ερωτική πράξη;»!

Και υπογράμμισε: «Είμαι ζευγάρι με μια σύζυγο που την αγαπώ, την τιμώ πάνω από τον εαυτό μου και τα παιδιά μου. Δεν πράττω χωρίς τη συμφωνία της. Νιώθω μια ευλογία ότι υπήρχε αυτή η αποκάλυψη στη ζωή μου, ο Θεός αποκαλύπτεται στον άνθρωπο».

O Νίκος Αναδιώτης για το νομοσχέδιο των ομόφυλων ζευγαριών: «Επικίνδυνη απόφαση, θα μετανιώσουμε...»

anadiotis122.jpg

Και σε άλλο σημείο τόνισε: «Δε θεωρώ τον εαυτό μου ούτε ρατσιστή, ούτε ομοφοβικό. Θεωρώ ότι αν ήμουν ανύπαντρος θα σκεφτόμουνα ακόμα και τον μοναχισμό. Αν ο γιος μου, μου έλεγε ότι νιώθει ‘διαφορετικά’, θα του συμπαραστεκόμουν και θα του εξηγούσα πως πρέπει να σώσει την ψυχή του… Είναι πολλές οι αμαρτίες που μπορούν να σε οδηγήσουν στην απώλεια της ψυχής σου».

Διαβάστε επίσης:

Αναδιώτης:«Η επιθυμία του καθενός δεν είναι και δικαίωμά του στη ζωή. Η ομοφυλοφιλία είναι αμαρτία»

Αναδιώτης: «Το παιδί πρέπει να μεγαλώσει με τη μητέρα και τον πατέρα. Γιατί να αλλάξουμε τη φύση;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved