Η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε την ηλικία της on air & η Μενεγάκη επέμενε: «Δεν τα μέτρησες καλά»
Instagram / elenimenegaki / katerinalehou
Media

Η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε την ηλικία της on air & η Μενεγάκη επέμενε: «Δεν τα μέτρησες καλά»

Η Κατερίνα Λέχου βρέθηκε πριν από λίγες μέρες καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» κι άφησε άφωνη τη γνωστή παρουσιάστρια μόλις εκείνη αποκάλυψε την ηλικία της. 

«Πόσα χρόνια είσαι σε αυτόν τον χώρο; Γιατί αισθάνομαι ότι όσα χρόνια είμαι εγώ είσαι κι εσύ», ρώτησε η Ελένη Μενεγάκη.

Κατερίνα Λέχου: «Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι & μου έλεγε να χαρώ τη δυστυχία μου»

lexou.jpg

«36», απάντησε η Κατερίνα Λέχου, με την παρουσιάστρια να λέει σοκαρισμένη: «36; Δεν τα έχεις μετρήσει καλά μού φαίνεται. Έβαλες και λίγο παραπάνω, αλλά δεν πειράζει».

«Είμαι 57 και δουλεύω από ηλικία 21 ετών. Δεν είμαι καλή στα μαθηματικά. Είμαι 36 χρόνια ενεργά σε αυτόν τον χώρο. Τι να κλέψω από χρόνια; Δύο; Τρία χρόνια;», αναρωτήθηκε η ηθοποιός.

«Και να κρύψω χρόνια τι; Και να πω ότι είμαι 52 χρονών και όχι 57… και; Τι έγινε μετά; Σημασία έχει αυτό που φαίνομαι και η ενέργεια που έχω. Εγώ κουβαλάω αυτό το νούμερο σαν παράσημο», τόνισε στη συνέχεια της συνέντευξης η Κατερίνα Λέχου.

LEXOU.jpg

«Ο χαρακτήρας παίζει πιο σημαντικό ρόλο στη δουλειά. Περισσότερο και από το ταλέντο. Ο καλός χαρακτήρας έχει ομαδικότητα, έχει τη θέληση να μαθαίνεις και να εξελίσσεσαι. Δεν μπορώ τους κακούς χαρακτήρες», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Στην προσωπική μου ζωή ήμουν λίγο πιο δύσκαμπτη. Στα επαγγελματικά μου είμαι πλέον λίγο πιο ευέλικτη. Εξελισσόμαστε όμως. Όταν ήμασταν πιο νέες, ήμασταν ή μας είχαν βάλει σε ένα κουτάκι, τώρα θέλεις να είσαι ο εαυτός σου, έχεις απελευθερωθεί από όλα όσα σου έχουν φορέσει», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός.

Δείτε παρακάτω τη συνέντευξη της Κατερίνας Λέχου στην εκπομπή «Ελένη»:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved