Η μάγισσα: Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας- Η συγκλονιστική εξέλιξη της σειράς
Media

Η μάγισσα: Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας- Η συγκλονιστική εξέλιξη της σειράς

Η μάγισσα: Τα μυστικά της Κυπριανής και όσα κρύβει από το παρελθόν της φανερώνονται και ο Σπήλιος καλείται να πάρει αποφάσεις. Την ίδια στιγμή, ο Μάρκος και ο Αντρέι πρέπει να αποφασίσουν αν θα αφήσουν στην άκρη την έχθρα τους για το κοινό καλό. Από την άλλη, ο Κανέλλος έρχεται αντιμέτωπος με μία αλήθεια.

Στη σπηλιά του Τζανέτου, βρίσκουν καταφύγιο ο Μάρκος, ο Αντρέι και ο Μιχαήλ. Οι τρεις άντρες, κυνηγημένοι από τους Γερακάρηδες, προσπαθούν να δουν πώς θα αντιδράσουν, ενώ ο Μιχαήλ βλέπει το ένοχο παρελθόν του να έρχεται με φόρα καταπάνω του. Από την άλλη, στον πύργο, οι Γερακάρηδες με τον-Τζανή εντοπίζουν τη Θεοφανώ και κρίνουν το μέλλον της.

1683633296562-60492352-MAGISA.jpg

Η Κυπριανή επεμβαίνει και με πυγμή καταφέρνει να τους πείσει να τη θανατώσουν. Και οι δύο συμφωνούν και ο Σπήλιος καταστρώνει ένα σχέδιο ώστε ο θάνατος της Θεοφανώς να εξυπηρετήσει κι άλλα σχέδια. Ωστόσο, η Ρηνιώ, η οποία είναι σοκαρισμένη, καθώς έχει δει τη Δαμιανή να διαπράττει έγκλημα, προσπαθεί με κάθε δυνατό τρόπο να το σκάσει απ’ τον πύργο χωρίς να την καταλάβει κανείς.

magisa.jpg

Παράλληλα, τα σχέδια του Μισέλ και της Σκεύως ναυαγούν και γρήγορα αντιλαμβάνονται πως δεν θα καταφέρουν να το σκάσουν χωρίς να τους αντιληφθεί κανείς και χωρίς να κινδυνεύσουν. Το ίδιο βράδυ, οι Γερακάρηδες ετοιμάζονται να οδηγήσουν τη Θεοφανώ στον τελευταίο προορισμό της.

Μάγισσα – Κατερίνα Λέχου: Το spoiler για τη σειρά: «Το φινάλε είναι έκπληξη και ανατροπή»

Το παρελθόν της Κυπριανής αποκαλύπτεται

Το μυστηριώδες παρελθόν της Κυπριανής ξετυλίγεται και όσα μυστικά κρατάει κρυμμένα φανερώνονται σιγά σιγά σε όλους. Ταυτόχρονα, ο Κανέλλος έρχεται αντιμέτωπος με μία αλήθεια που τον σοκάρει. Οι ώρες περνούν και η Αγάθη καταφέρνει να βγάλει τη Ρηνιώ έξω απ’ τον πύργο.

kypriani.jpg

Η μάγισσα: Κυπριανή- Σπήλιος

Η κοπέλα δίνει μάχη με τον χρόνο προκειμένου να προλάβει να ενημερώσει τους κατάλληλους ανθρώπους για το αληθινό πρόσωπο της Δαμιανής αλλά και για την καταδίκη σε θάνατο της Θεοφανώς. Συγκεκριμένα, θέλει να φτάσει στο σημείο όπου κρύβονται ο Αντρέι, ο Μάρκος και ο πατέρας της. Οι δύο πρώτοι τότε καλούνται να αποφασίσουν αν θα παραμείνουν σύμμαχοι ή θα στραφεί ο ένας ενάντια στον άλλο. Και καταλήγουν στο ότι πρέπει να ενωθούν προκειμένου να βγουν νικητές και να σώσουν τη Θεοφανώ. Λίγο μετά, φτάνει η ώρα που η Θεοφανώ οδηγείται στον θάνατο. Τότε, όμως, περιμένει τον Σπήλιο μία μεγάλη έκπληξη, καθώς ανακαλύπτει τα μυστικά της οικογένειάς του και καλείται να πάρει δραστικές αποφάσεις.

Διαβάστε επίσης:

Καλλιόπη Χάσκα: H Μεταξία της Μάγισσας συμμετέχει σε μεγάλη διεθνή συμπαραγωγή

Στεφανί Καπετανίδη: Αποχαιρέτησε τη Μάγισσα: «Δεν μπόρεσε να κρατηθεί μπροστά στο άδικο»

H Μάγισσα: Η κορυφαία villain Δαμιανή, το «τσακάλι» Ρηνιώ και το twitter δίνει ξανά… «ρέστα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved