Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης έκανε αφιέρωση στη σύντροφό του για τα γενέθλιά της
Media

Ράδιο Αρβύλα: Ο Κανάκης έκανε αφιέρωση στη σύντροφό του για τα γενέθλιά της

Απόψε, είναι μία ιδιαίτερη μέρα για τον Αντώνη Κανάκη και την οικογένειά του αφού η σύντροφός του, που του έχει χαρίσει δύο υπέροχα παιδιά, έχει τα γενέθλιά της. 

Ο λόγος για την Επιστήμη Μπόνου, τη γυναίκα που στέκεται διακριτικά στο πλευρό του παρουσιαστή και είναι η κολώνα του σπιτιού και της οικογένειας του Αντώνη Κανάκη.

Αντώνης Κανάκης: Η σπάνια αναφορά στη σύντροφό του, Επιστήμη, στο Ράδιο Αρβύλα

kanakis.jpg

Η Επιστήμη Μπόνου, κατάγεται από την Καβάλα, όμως τα τελευταία χρόνια έχει στήσει το σπιτικό της με τον Αντώνη Κανάκη στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή του Πανοράματος όπου ζουν μαζί με τα δύο τους παιδιά, μία κόρη και έναν γιο.

Σήμερα, λοιπόν, η Επιστήμη έχει τα γενέθλιά της και ο Αντώνης Κανάκης έκανε μία σπάνια αναφορά σε εκείνη, αφιερώνοντάς της ένα υπέροχο τραγούδι με αφορμή τη γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατεί στο σπίτι τους.

«Το τραγούδι αυτό είναι παραγγελία και θέλω να το χαρίσω στο μεγάλο μου κορίτσι στο σπίτι που σήμερα έχει τα γενέθλιά της» είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης απευθυνόμενος στους δύο συνεργάτες του Γιάννη Σερβετά και Χρήστο Κιούση οι οποίοι με τη σειρά τους τού ευχήθηκαν τα καλύτερα.

Ο Κανάκης συνέχισε λέγοντας: «Μόνο σήμερα, 21 Μαρτίου, που μπαίνει η άνοιξη, μόνο μια τέτοια μέρα, ένα τέτοιο κορίτσι θα μπορούσε να έχει γενέθλια και της αρέσει αυτό το τραγούδι και της το χαρίζω με όλη μου την αγάπη. Χρόνια πολλά».

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved