Κατερίνα Γκαγκάκη: Η επιστροφή του «TV Stars, παρουσιάστε» και της ίδιας στην τηλεόραση!
Media

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η επιστροφή του «TV Stars, παρουσιάστε» και της ίδιας στην τηλεόραση!

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast@Star για όλα όσα γράφτηκαν και ακούστηκαν για την πιθανή επιστροφή της ως κριτική επιτροπή στο σόου «TV Stars, παρουσιάστε» που αναδεικνύει ταλέντα στην παρουσίαση. 

«Το διάβασα και 'γω αυτό που διαβάσατε και εσείς για το «TV Stars, παρουσιάστε». Μόνο αυτό μπορώ να πω, δεν έχω κάτι άλλο να πω» είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γκαγκάκη και συνέχισε: «Δηλαδή το διάβασα, το είδα σήμερα στα δημοσιεύματα.

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Το γεγονός ότι δεν έχω παντρευτεί δεν είναι τυχαίο»

Αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο, που δεν το ξέρω, αν γίνονται συζητήσεις ή αν έχει αναφερθεί το όνομα μου, είναι αντιεπαγγελματικό από μέρους μου να απαντήσω για κάτι το οποίο δεν ξέρω ή δεν μου έχουν πει.

Είναι πολύ υποθετικό, πολύ αντιεπαγγελματικό και είμαι σε μια άλλη φάση».

Η ίδια συνέχισε λέγοντας: «Θεωρητικά τα τηλεοπτικά τα έχω αφήσει πίσω πάρα πολύ καιρό αλλά έχω πει πάρα πολλές φορές ότι δεν ξέρεις ποτέ.

Και όταν πρωτοέκανα τηλεόραση, αν μου το έλεγε κάποιος, θα έλεγα πως «αυτά τα πράγματα είναι αδύνατα». Οπότε δεν μπορώ να πω, είμαι σε μια τελείως διαφορετική πορεία αυτή τη στιγμή και έχω σκοπό να την συνεχίσω».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη κατέληξε λέγοντας: «Τώρα, αν κάποια στιγμή συνδυαστεί αυτή με κάτι, θα πρέπει να πληροί κάποιες προδιαγραφές, φαντάζομαι, όπως και 'γω θα πρέπει να πληρώ τις προδιαγραφές μιας εκπομπής».

Δείτε παρακάτω το βίντεο με όσα είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved