Χρηστίδου: Ξεκαθάρισε για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Το πώς ξεδιπλώθηκε δεν μπορώ να το πιστέψω»
Media

Χρηστίδου: Ξεκαθάρισε για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Το πώς ξεδιπλώθηκε δεν μπορώ να το πιστέψω»

Τα λεγόμενά της για την Ιωάννα Μαλέσκου και πώς παρεξηγήθηκαν από «τίτλους», θέλησε να ξεκαθαρίσει η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Επειδή δεν μπόρεσα να δω πολύ τηλεόραση αυτήν την εβδομάδα, παρόλα αυτά, μου “έσκασαν” κάτι τίτλοι “απαντάει η Ιωάννα Μαλέσκου στη Σίσσυ Χρηστίδου”. Λέω τι μου απαντάει πάλι εμένα; Τι είπα; Όλο αυτό το πώς ξεδιπλώθηκε δεν μπορώ να το πιστέψω. Από ένα site ενδεχομένως και μετά αναπαραγωγές, που αποφάσισαν να βγάλουν τον τίτλο με αυτόν τον τρόπο που τον έβγαλαν», είπε και συνέχισε:

Μαλέσκου για Χρηστίδου: Αν κάποιοι νομίζουν ότι εμφανίστηκα ξαφνικά, είναι δικό τους πρόβλημα!

maleksou-(2).jpg

«Εγώ αυτό που έκανα ήταν μία αυτοκριτική, βάζοντας κι εμένα μέσα, γιατί προτιμώ να το κάνω με αυτόν τον τρόπο, παρόλο που δεν είχα τοποθετηθεί εναντίον της Ιωάννας Μαλέσκου, από όσο θυμάμαι τουλάχιστον. Μιλούσα για το φαινόμενο αυτό και άνοιξε τελικά αυτή η κουβέντα, του ότι είμαστε λίγο ξινοί. Κι αυτό δεν υπάρχει μόνο στην τηλεόραση, αλλά σε πολλά επαγγέλματα, ότι όταν έρχεται κάποιος καινούριος. Ήταν όλο σε μια βάση ότι ρε παιδιά. Στην ουσία πίσω από τα δικά μου λόγια κρυβόταν ότι, ας δώσουμε την ευκαιρία και σε 5 ανθρώπους, ας μην είμαστε κλειστοί. Λέγοντας το πόσο τυχερή αισθάνομαι εγώ, που δεν έφαγα και τόσο μεγάλο πόλεμο ξεκινώντας, εξηγώντας τον λόγο. Γιατί όταν μπεις στη δουλειά γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους, δουλεύεις, άρα μπαίνοντας μέσα στο σύστημα, το σύστημα σε υποδέχεται πιο απαλά. Αυτό είπα».

maleksou-(4).jpg

«Το πεζοδρόμιο είναι όταν βγαίνεις για ρεπορτάζ. Δεν είναι καθόλου υποτιμητικό. Τώρα σε κάποια μυαλά μπορεί να παραπέμπει και κάπου αλλού, αλλά εμείς δεν το είπαμε με αυτόν τον τρόπο και δεν μιλούσαμε για την Ιωάννα, είπαμε ότι εμείς κάναμε πεζοδρόμιο, ή μικρόφωνο στον δρόμο», ξεκαθάρισε.

Δες το απόσπασμα

Χείμαρρος η Μαλέσκου: «Δεν θα πάω στο χωριό μου, όπως άκουσα... αν και θα ήθελαν»

Ξέσπασε η Χρηστίδου: «Ντρέπομαι! Νιώθω άσχημα για όλα όσα διάβασα στα social media»

Οι ευχές της Χρηστίδου στον Μαραντίνη: «Χρόνια πολλά και στον μπαμπάκα των παιδιών μου. Γιατί όχι;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved