Μανώλης Κονταρός: Ο αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή και η σχέση με Μπισμπίκη – Βανδή
Media

Μανώλης Κονταρός: Ο αγώνας για να κρατηθεί στη ζωή και η σχέση με Μπισμπίκη – Βανδή

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (25-03) ο Μανώλης Κονταρός.

Ο λυράρης μίλησε για τη μάχη που έδωσε να κρατηθεί στη ζωή, για τις δύσκολες στιγμές αλλά και για τη σχέση του με τον Βασίλη Μπισμπίκη και τη Δέσποινα Βανδή.

Μανώλης Κονταρός: Η αποκάλυψη για την περιπέτεια υγείας του Μπισμπίκη και πώς είναι σήμερα

kontaros-(1).jpg

«Το είχα συνήθεια όποτε νύσταζα πάντα σταματούσα στη λωρίδα ασφαλείας. Πρέπει να κοιμόμουν κάνα μισάωρο, ήρθε κάποιος και με χτύπησε. Δεν το κατάλαβα. Ξύπνησα στο νοσοκομείο κατευθείαν. Από ό,τι μου λένε κάποια στιγμή στο ασθενοφόρο μιλούσα και είχα καταλάβει τι είχα πάθει, εγώ δεν τα θυμάμαι αυτά. Εγώ θυμάμαι μετά το χειρουργείο. Έσπασε η σπονδυλική μου στήλη και είχα ρήξη αορτής»

kontaros-(2).jpg

«Έγινε μεγάλος αγώνας να με κρατήσουν στη ζωή και μου έκαναν το κατάλληλο χειρουργείο στη σπονδυλική στήλη. Πήγα και στη Γερμανία σε κέντρο αποκατάστασης κατόρθωσα και ξανασηκώθηκα, περπατούσα με τις πατερίτσες. Όταν επέστρεψα, συνέχισα τις θεραπείες. Μετά ξεκίνησα τη δουλειά, κάπου εκεί τα χάλασα στην πορεία μετά από 3-4 χρόνια. Δυστυχώς, λίγο η δουλειά, λίγο οι υποχρεώσεις ψιλοάφηνα τις θεραπείες και τώρα κατόρθωσα και ξανακάθισα στο καροτσάκι και τώρα δεν μπορώ να περπατήσω»

Για τη σχέση του με Βανδή – Μπισμπίκη

kontaros-(3).jpg

«Πάνω από όλα έιναι φίλοι, με τιμούν με τη φιλία τους, τους τιμώ και εγώ. Ο Βασίλης είναι όψιμος φίλος, αλλά άνθρωπος που με έχει συγκινήσει με τον τρόπο που αγαπά την Κρήτη. Εγώ τον γνώρισα από τη Δέσποινα»

Καινούργιου σε Κονταρό: «Τη Βανδή με τον Μπισμπίκη τους αποκαταστήσατε, εμένα;»

Μανώλης Κονταρός: «Έλεγαν για εμένα ότι θα μείνω μια ζωή ανάπηρος» - Η εξομολόγηση για το ατύχημα

Συγκλονίζει ο Μανώλης Κονταρός: «Επέστρεψα δυστυχώς στο καροτσάκι, έδωσα μεγάλο αγώνα και σηκώθηκα»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved