Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Επειδή είμαι ειλικρινής... Ο Ανδρέας είναι πολύ βοηθητικός αλλά...»
Media

Καινούργιου για Μικρούτσικο: «Επειδή είμαι ειλικρινής... Ο Ανδρέας είναι πολύ βοηθητικός αλλά...»

Super Κατερίνα: Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκαθάρισε όσα ακούγονται γύρω από την απουσία του Ανδρέα Μικρούτσικου από την εκπομπή της.

Η παρουσιάστρια είπε αρχικά: «Επειδή είμαι πάντα ειλικρινής απέναντί σας και το έχω πληρώσει, επειδή διαβάζω και ακούω και με ρωτάτε κιόλας, ο Ανδρέας δεν έχει αποχωρήσει από την εκπομπή ούτε έχει φύγει ούτε έχει τσακωθεί με κάποιον, με καμία διοίκηση. Όλα είναι μια χαρά! Η εταιρεία παραγωγής Barking Well έχει πάρει μία απόφαση να χρησιμοποιηθεί ο Ανδρέας και σε άλλα δύο project που δεν ξέρω αν θα γίνουν στον Alpha, δεν έχει σημασία, εδώ και καιρό ετοιμάζονται, στα οποία είναι πολύ σημαντικός να αξιοποιηθεί όχι μόνο μπροστά από τις κάμερες αλλά και σε ρόλο περιεχομένου».

Καινούργιου για απουσία Μικρούτσικου: «Νομίζω είναι στη Ρώμη, παραμυθένια ζωή»

1711538554503-35392111-katerina.jpg

Και συνέχισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Θα τον βλέπετε εδώ κάποιες μέρες της εβδομάδας ανάλογα με τις δουλειές του που έχει στην εταιρεία παραγωγής με τα άλλα δύο project. Δεν αποφάσισε να φύγει από καμία εκπομπή. Θα είναι μαζί μας τις επόμενες μέρες. Δεν γίνεται να είναι κάθε μέρα εδώ και παράλληλα στην εταιρεία παραγωγής και να τρέχει άλλα δύο project.

Ρωτήστε και τον ίδιο και να μην ακούω σενάρια επιστημονικής φαντασίας! Και πάντα κάτι κακό ρε παιδιά! Δηλαδή μπορεί να υπάρξει και κάτι όμορφο γιατί ντε και καλά να γράψουμε κάτι αρνητικό. Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ακούγεται κάτι αρνητικό; Παράλληλα θα τα κάνει. Ήταν μια απόφαση που έχει ληφθεί εδώ και πολύ καιρό. Ο Ανδρέας είναι πολύ βοηθητικός αλλά πόσα πράγματα να κάνει ο άνθρωπος αυτός; Μας λείπει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Έξω φρενών ο Μικρούτσικος - «Θα αποχωρήσω... Είναι θράσος αυτό»

Μικρούτσικος σε Καινούργιου: «Δεν θες να καταλάβεις... Έχω πολλά ράμματα για τη γούνα σου»

Μικρούτσικος: «Η Μενεγάκη κλώσησε τα αβγά της & αποδείχθηκαν χρυσά» - Τι είπε για τον Λιάγκα;

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved