ΕΡΤ: «Πράσινο φως» για «Κάλλας» - Τι γίνεται με «Ηλέκτρα» & «Παραλία»; 
Media

ΕΡΤ: «Πράσινο φως» για «Κάλλας» - Τι γίνεται με «Ηλέκτρα» & «Παραλία»; 

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο σχεδιασμός της ΕΡΤ για τη προσεχή σεζόν. Δρομολογούνται νέα projects μυθοπλασίας, ενώ αγαπημένες σειρές έχουν πάρει το «πράσινο φως» για νέες σεζόν. 

«Πράσινο φως» φαίνεται να έχει πάρει μία νέα σειρά, η οποία αφορά τα νεανικά χρόνια της Μαρίας Κάλλας.

Δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ και στο TikTok – Ποιες σειρές παίρνουν το πράσινο φως τη νέα σεζόν

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Όλγα Μαλέα, που επιστρέφει στην ΕΡΤ μετά τα «Καλύτερά μας χρόνια». Στη σειρά «Η άγνωστη Μαρία», που θα επικεντρωθεί στα νεανικά χρόνια της Μαρίας Κάλλας,-όταν βρισκόταν στην Αθήνα και φοιτούσε στο Ωδείο Αθηνών, αναμένεται και μια επαναφορά-έκπληξη.

kallas-3.jpg

Δύο χρόνια μετά το «Ζακέτα να πάρεις», η Ελένη Ράντου μπαίνει σε τροχιά επιστροφής στη δημόσια τηλεόραση, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες προορίζεται για τον ρόλο της δασκάλας κλασικού τραγουδιού της Μαρίας Κάλλας, η οποία έπαιξε μεγάλο ρόλο στη διαμόρφωση της μετέπειτα λαμπρής πορείας της.

Τι γίνεται με «Ηλέκτρα» & «Παραλία»;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Real, η «Ηλέκτρα», σε παραγωγή της JK Productions, θα συνεχιστεί κι αυτή τη σεζόν με το ίδιο πρωταγωνιστικό καστ.

ilektra.jpg

«Πράσινο φως» φαίνεται να έχει πάρει και η αγαπημένη σειρά «Παραλία» για ένα νέο κύκλο επεισοδίων. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα νέα επεισόδια θα μας μεταφέρουν λίγο μετά τη χούντα, στο 1975. Το καστ θα παραμείνει το ίδιο, η μόνη διαφορά είναι πως οι περισσότεροι χίπις της σειράς θα αποχωρήσουν.

H-PARALIA-EPEISODIO-113-6.jpg

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved