Η Παραλία: Η σχέση του Χάρη με τη χήρα μπλέκεται
Media

Η Παραλία: Η σχέση του Χάρη με τη χήρα μπλέκεται

Η Παραλία: Ο Γράντος τραυματίζεται προσπαθώντας να σώσει τον Διονύση, ενώ η Μαρία συγκρούεται με τον Μάρτιν για τη διοίκηση της κοινότητας των χίπηδων. 

Ο τραυματισμένος Γράντος καταφεύγει στο ιατρείο του Χάρη, ενώ η άφιξη της Μαίρης στο χωριό, επαναφέρει μια σειρά ερωτήσεων που σχετίζονται με τον φόνο της Ρηνιώς και την πιθανή εμπλοκή του Δημητρού σε αυτόν. Η αποκάλυψη της συνεργασίας του Λοΐζου με τον Μάρτιν, απομακρύνει τη Λώρα από τον τελευταίο. Την ίδια στιγμή, η σχέση του Χάρη με τη χήρα μπλέκεται σε ένα καινούριο παιχνίδι γάτας και ποντικού.

H-PARALIA-EPEISODIO-100-5.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο

Η Μαρία βρίσκεται ενώπιον ενός ερωτικού τριγώνου, ανάμεσα σε εκείνη, τη Ναταλί και τον Καραχάλιο. Την ίδια στιγμή, η σχέση του Λοΐζου με τον Τόμι κλιμακώνεται, οδηγώντας σε μια μεγάλη σύγκρουση ανάμεσα στον Λοΐζο και την Ελένη. Η Άννα, η Νικολίνα και ο Χάρης βρίσκονται αντιμέτωποι με το αίτημα του Νικήτα για ευθανασία. Στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν τα κλεμμένα αρχαία, ο Γράντος και ο Διονύσης δέχονται πυροβολισμούς και ο ένας πρέπει να σώσει τον άλλο.

Η Παραλία: Ο Γράντος και ο Διονύσης δέχονται πυροβολισμούς

H Παραλία: Ο Γράντος ανακαλύπτει πού φυλάσσονται τα αρχεία

H Παραλία: Μια αλληλουχία αποκαλύψεων ξεκινά

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved