Survivor 2024: Με αυτά τα χρήματα αποχώρησε η Ευγενία Μπόρλα από το ριάλιτι επιβίωσης
@yamannejdethan
Media

Survivor 2024: Με αυτά τα χρήματα αποχώρησε η Ευγενία Μπόρλα από το ριάλιτι επιβίωσης

Survivor 2024: Έχοντας χάσει με 0-4 στο σκορ στη μονομαχία με τη Χρύσα, αποχώρησε από το Survivor η Ευγενία Μπόρλα, χθες 28/3.

Η Survivor που στις προηγούμενες μονομαχίες της είχε καταφέρει να εξασφαλίσει την παραμονή της φάνηκε να δυσκολεύεται με το στόχο που επέλεξε η Αναστασία.

«Είμαι χαρούμενη, όχι επειδή φεύγω, αλλά γιατί νιώθω γεμάτη», είπε. «Ευχαριστήθηκα όλα τα run που έκανα σήμερα. Πραγματικά το ένιωθα ένα προς ένα, έβαλα τα δυνατά μου, το διασκέδασα. Ευχόμουν από μέσα μου σε κάθε run να γίνει αυτό που είναι καλύτερο για εμένα.

Προφανώς αυτό που είναι καλύτερο για εμένα τη δεδομένη στιγμή είναι να αποχωρήσω. Συγχαρητήρια στα κορίτσια ήταν πολύ καλές και πολύ εύστοχες. Από εκεί και πέρα νιώθω ολοκληρωμένη και γεμάτη. Χαρούμενη που γνώρισα όλα τα παιδιά και από τις δύο ομάδες. Δεν έχω να πω κανένα κακό λόγο για κανέναν και θέλω να πιστεύω πως κι εγώ δε σας στενοχώρησα», είπε η ίδια.

Survivor 2024: Η μεγάλη ανατροπή στο ’90 του αγώνα και η παίκτρια που αποχώρησε

EYGENIA-MPORLA.jpg

Νωρίτερα οι δύο ομάδες είχαν δώσει ένα συγκλονιστικό αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας με τους Μπλε να νικούν οριακά και να απολαμβάνουν τον καφέ τους ακούγοντας τα ηχητικά μηνύματα των φίλων τους.

Η Ευγενία Μπόρλα έμεινε συνολικά πέντε εβδομάδες στον Άγιο Δομίνικο. Η αμοιβή της ήταν 1.000 ευρώ την εβδομάδα. Άρα, τα χρήματα που έβαλε στον λογαριασμό της είναι 5.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Το πλάνο που καίει την Ασημίνα και η ειδική μεταχείριση-«Το μεγαλύτερο βύσμα, τουρίστρια»

Survivor 2024 - Αλέξης Παππάς: «Η Χρύσα απείλησε την ομάδα ότι στη μονομαχία θα...»

Survivor 2024 – Aποχώρησε έξαλλος από την καλύβα: «Είναι ασέβεια προς το πρόσωπο μου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved