Το Ναυάγιο - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο Παύλος έχει στοιχεία εναντίον του Μιλτιάδη»
Media

Το Ναυάγιο - Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Ο Παύλος έχει στοιχεία εναντίον του Μιλτιάδη»

Το Ναυάγιο: Φαίνεται πως η απουσία του Αλέξανδρου Μπουρδούμη ήταν για καλό αφού επανήλθε στη μυθοπλασία με έναν ρόλο που θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία. Αυτόν του δικηγόρου που τα βάζει με το σύστημα και το άδικο.

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει τα στοιχεία που θα χρησιμοποιήσει ο δικηγόρος ήρωάς του προκειμένου να δικαιώσει τους νεκρούς του ναυαγίου!

Γιολάντα Μπαλαούρα για το «Ναυάγιο»: «Στην Πολυξένη βρίσκω στοιχεία από την μάνα μου»

to-navagio-bourdoumis-3.jpg

Πρώτη φορά θα βρεθείτε σε δικαστικά έδρανα!

«Έχετε δίκιο. Είναι η πρώτη φορά που υποδύομαι ένα δικηγόρο. Ο Παύλος είναι μια ξεχωριστή προσωπικότητα που μπήκε στο “Ναυάγιο" για να προχωρήσει την ιστορία του ναυαγίου και να δικαιώσει τους επιζώντες αλλά και τις οικογένειες των νεκρών. Ωστόσο, ως επάγγελμα έχει αρκετά κοινά με το επάγγελμα του ηθοποιού κατά μια έννοια. Και τα δύο χρειάζονται πειθώ. Οπότε έχει μεγάλο ενδιαφέρον ως ρόλος».

Έχουμε ήδη διακρίνει πως τον χαρακτηρίζει ένας δυναμισμός.

«Έτσι είναι, αλλά πώς θα μπορούσε να είναι διαφορετικά: Πώς αλλιώς θα αντιμετώπιζε τον Μιλτιάδη Παντελίδη; Δεν είναι όμως ένας απλός δικηγόρος αλλά και ένας άνθρωπος της πιάτσας. Ένας δικηγόρος που μόνο επιτυχίες έχει στο ενεργητικό του. Όπως διατείνεται και ο ίδιος, έχει να χάσει υπόθεση από τότε που αρρώστησε και έπρεπε να τον αντικαταστήσουν. Ιδιαίτερη προσωπικότητα, βαθιά πολιτικοποιημένος και ουσιαστικά το alter ego του Παντελίδη. Του εχθρού δηλαδή. Και αυτό γιατί, παρόλο που υπερασπίζεται το καλό, χρησιμοποιεί πλάγιους τρόπους και τεχνικές ώστε να αποδομήσει το οικοδόμημα που έφτιαξε ο αντίπαλος και να πετύχει αυτό που θέλει».

Άρα θα τολμήσει να τα βάλει με τον Μιλτιάδη. Η ιστορία έχει δείξει πως όποιος μπαίνει απέναντί του δεν έχει καλή κατάληξη.

«Ξεκάθαρα θα τα βάλει μαζί του και μάλιστα θα επιταχύνει τις διαδικασίες για τη δίκη. Τα βάζει λοιπόν με τον Μιλτιάδη, τα βάζει όμως και με το καθεστώς, γεγονός επικίνδυνο για τον ίδιο τον Παύλο. Αλλά όπως λέει και ο ίδιος “δεν μπορούμε να τους αφήνουμε ανεξέλεγκτους. Πρέπει να ορθώσουμε ανάστημα". Και αυτό είναι το ενδιαφέρον σε αυτόν τον ρόλο. Από τη μια δείχνει το πρόσωπο του υπερασπιστή, του δίκαιου ανθρώπου και από την άλλη είναι επίσης και J αυτός ένα μικρό κάθαρμα. Χρησιμοποιεί μεθόδους που μάλλον δεν έχουμε συνηθίσει I από τους καλούς ανθρώπους. Προσπαθεί και εκείνος να βρει στοιχεία όχι μόνο για να δικαιώσει τους νεκρούς αλλά και για να αποδομήσει τον Παντελίδη».

navagio.jpg

Στη σκηνή της δίκης θα τον δούμε;

«Θα τον δούμε, αλλά πριν από εκεί έχει να περάσει ο ήρωάς μου από αρκετά μονοπάτια, θα πρέπει να μπορέσει να συσπειρώσει όλο αυτόν τον κόσμο που έχει εξαντληθεί από την αναμονή και να καταφέρει οι καταθέσεις τους να είναι αξιόπιστες».

Σύμμαχός του;

«Φυσικά ο Γιώργης Κανελλάκης. Εκείνος τον βρήκε και τον κάλεσε αλλά σιγά-σιγά θα γνωρίσει όλο τον κόσμο που έχει σχέση με το “Φοίνιξ". Θα τους δείξει ότι δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα και ότι μπορούν να τα καταφέρουν».

Σπόιλερς αναφέρουν πως ο ήρωάς σας έχει κρυφό παρελθόν. Να υποθέσουμε πως αυτό αφορά στις πολιτικές του πεποιθήσεις;

«Προφανώς, καθώς είναι άνθρωπος αριστερών καταβολών. Καταρχάς είναι ένας ήρωας που, όπως θα δούμε, έχει στοιχεία από προσωπικότητες που είχαν σχέση με εκείνη την εποχή, όπως τον Σαρτζετάκη και τη δίκη Λαμπράκη. Ο Παύλος λοιπόν προχωρά στα χνάρια τους».

Πηγή: TV 24

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved