Γραμμέλη: Ο θάνατος του πατέρα της που δεν μπορεί να ξεπεράσει, η Μενεγάκη & ο Γιώργος Λιάγκας
Media

Γραμμέλη: Ο θάνατος του πατέρα της που δεν μπορεί να ξεπεράσει, η Μενεγάκη & ο Γιώργος Λιάγκας

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αφροδίτη Γραμμέλη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια που της στοίχισε και σχολίασε τα φετινά τηλεοπτικά δρώμενα.

«Δεν μπορώ να διαχειριστώ την απώλεια του πατέρα μου, ποτέ δε θα μπορέσω. Μου λείπει πάρα πολύ και δεν έχω προλάβει να τον πενθήσω έτσι όπως ζω. Δεν υπάρχει παρηγοριά και δεν υπάρχει χρόνος για εμένα στην καθημερινότητά μου. Έκλαιγα κάθε μέρα. Πήγαινα στην εκπομπή και ντρεπόμουν επειδή τα μάτια μου ήταν κόκκινα, επειδή ήμουν πολύ ταλαιπωρημένη», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη.

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η απώλεια του πατέρα μου είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου»

grammeli.jpg

Στη συνέχεια, η Αφροδίτη Γραμμέλη σχολίασε και τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη λέγοντας:

«Η Ελένη Μενεγάκη έχει πετύχει κάτι που δεν έχει πετύχει κανένας στην ελληνική τηλεόραση κι αυτό είναι να αποφασίζει για εκείνη και να μην το επιτρέπει σε κανέναν άλλον. Η Ελένη Μενεγάκη θα αποφασίσει τι είναι καλύτερο και θα το μάθουμε όταν θέλει εκείνη».

menegaki.jpg

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιάγκα, η ίδια ανέφερε: «Ο Λιάγκας είναι ο νικητής στο επίπεδο τηλεθέασης. Βέβαια, εγώ δεν είμαι το κοινό του Γιώργου, δε μου αρέσει να βλέπω τέτοιου είδους εκπομπές, καθώς δε με αφορούν τα θέματα που προβάλει.

Ο άνθρωπος κάνει πολύ καλά τη δουλειά του προφανώς, απλά εμένα δε μου αρέσουν αυτά τα θέματα. Δε θα αποδείξει φέτος ο Γιώργος ποιος είναι. Το ψυχαγωγικό κομμάτι στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα κλωτσάει, είναι λες και το κάνουν από αγγαρεία».

Δείτε εδώ τις δηλώσεις της Αφροδίτης Γραμμέλη:

Διαβάστε επίσης:

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Το αν είμαι χαριτωμένη ή όχι δεν αφορά κανέναν Γιώργο Νταλάρα»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Οριακά σας βλέπω, έπαθα αλλεργικό σοκ χθες, ήμουν ένα τέρας, πρήστηκα»

Ξέσπασε η Αφροδίτη Γραμμέλη: «Προτιμώ να πεινάσω, παρά να μείνω κομμάτι της TV που παίζει με ψυχές»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved