Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η απώλεια του πατέρα μου είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου»
Media

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Η απώλεια του πατέρα μου είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί στη ζωή μου»

Η Αφροδίτη Γραμμέλη, φανερά συγκινημένη μίλησε για την πρόσφατη απώλεια του πατέρα της που της κόστισε ιδιαίτερα συναισθηματικά. 

«Φέτος συμπληρώνω 25 χρόνια σε αυτή τη δουλειά. Έχει τύχει να πάρουν τηλέφωνο στον τότε εκδότη μου, τον Σταύρο Ψυχάρη, και να ζητήσουν να απολυθώ. Μου λέει: αν σταματήσουν να με παίρνουν και να μου ζητούν να σε διώξω, τότε θα σημαίνει ότι δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου», αποκάλυψε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη και συνέχισε μιλώντας για τα τηλεοπτικά δρώμενα αυτών των ημερών στην μικρή οθόνη:

«Τα ριάλιτι μόδας λίγο τα βαριέμαι. Όσον αφορά το GNTM πάντα ακούγονται ονόματα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να ασχολούμαστε μόνο με ονόματα, αυτό δεν κάνει πάντα καλό».

Αναφερόμενη στα τηλεοπτικά πρόσωπα, αφού τόνισε ότι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ καλή στην παρουσίαση του Shopping Star, σχολίασε:

«Εγώ θα συμβούλευα την Ιωάννα Μαλέσκου να προσπεράσει τα σχόλια που έχει ακούσει στο παρελθόν και να τα αφήσει να ξεχαστούν. Δεν έγιναν μόνο λάθη προς την Ιωάννα αλλά και από την Ιωάννα. Νομίζω ότι η επανεκκίνησή της θα είναι καλύτερη με νέους όρους».

Η Αφροδίτη Γραμμέλη επίσης μίλησε για την πιο δύσκολη στιγμή της που ήταν πολύ πρόσφατα η απώλεια του πατέρα της. Η ίδια είπε σχετικά: «Η απώλεια του πατέρα μου είναι ό,τι χειρότερο μου έχει συμβεί αυτή τη στιγμή στη ζωή μου. Ένα κομμάτι της ζωής μου, του σώματός μου, της ψυχής μου έφυγε».

Δείτε το βίντεο παρακάτω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved