Η Μάγισσα: Υπόκλιση για τον Νούσια - Ο Σπήλιος βρήκε τον θησαυρό και στο Twitter επικράτησε πανικός
Media

Η Μάγισσα: Υπόκλιση για τον Νούσια - Ο Σπήλιος βρήκε τον θησαυρό και στο Twitter επικράτησε πανικός

Το νέο επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το βράδυ της Τρίτης 2/4 και οι εξελίξεις καθήλωσαν. 

Οι τηλεθεατές έσπευσαν να σχολιάσουν τη σκηνή με τον Σπήλιο και τον πολυπόθητο θησαυρό τον οποίο βρήκε μετά από πολλά χρόνια αναζήτησης.

Ο λόγος για μία εικόνα του Άγιου Σπυρίδωνα του παππού του Μήτρου Γερακάρη ο οποίος στην προσπάθειά του να σώσει τον εαυτό του από τις αμαρτίες του άφησε ως μοναδική «περιουσία» αυτή την εικόνα!

Η Μάγισσα: Πότε «ρίχνει αυλαία» η σειρά; Το τελευταίο επεισόδιο & ένα spoiler!

GKL5iAMboAAFJHI.jpg

Η Μάγισσα

"Εγώ ο Μήτρος Γερακάρης, ο πρώτος της σειριάς μου,βπου έστειλα με τα κουρσέματα μου δεκάδες σκαριά στον πάτο της θάλασσας,σε τούτη δω την εικόνα κάνω την πρώτη & τελευταία μου εξομολόγηση! Μια ανάσα μας χωρίζει από τον θάνατο, την αφήνεις να βγει & τέρμα." έλεγε το μήνυμα πίσω από την εικόνα.

Η Μάγισσα - Δείτε τα σχόλια:

Η Μάγισσα - Όσα είδαμε στο αποψινό επεισόδιο:

Ο Σπήλιος παίρνει μια απόφαση για τη ζωή της Θεοφανώς, που θα τον φέρει αντιμέτωπο με όλους.

Η Ρηνιώ εκμυστηρεύεται στον Μιχαήλ και τον Μάρκο τις υποψίες της για τη Δαμιανή, αλλά οι δύο άντρες δεν φαίνονται διατεθειμένοι να την πιστέψουν.

Ο Μισέλ παραδίδει στον Σπήλιο τον θησαυρό του προπάππου του, προκαλώντας όμως καινούριες αναταραχές στον πύργο των Γερακάρηδων.

Ο Κανέλλος βάζει σ’ εφαρμογή ένα σχέδιο για να κερδίσει την εύνοια του Τζανή, αλλά και για να ξεσκεπάσει τη Δαμιανή. Ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να σώσει τη Θεοφανώ, με κάθε κόστος, τη στιγμή που ο Τζανής προσπαθεί ν’ απαλλαγεί απ’ την παρουσία των Γερακάρηδων και να εδραιώσει τη δική του κυριαρχία.

Ένα βήμα πριν γίνουν όλα στάχτη, η Θεοφανώ παρασέρνει όλο και περισσότερο τον Σπήλιο στον κόσμο της και τον φέρνει αντιμέτωπο με την αλήθεια...

Η Μάγισσα: Το spoiler του Τάσου Νούσια για το συγκλονιστικό φινάλε - «Το τέλος πλησιάζει…»

Τάσος Νούσιας: Τα έντονα εφηβικά χρόνια και ο πρωταθλητισμός στον στίβο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved