Τσανακλίδου: Εκτιμώ την Καινούργιου - Έχουμε δει φρικτές αηδίες σε τέτοιες εκπομπές
Media

Τσανακλίδου: Εκτιμώ την Καινούργιου - Έχουμε δει φρικτές αηδίες σε τέτοιες εκπομπές

Η Τάνια Τσανακλίδου, η οποία ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 50 χρόνια καριέρας της στο Ηρώδειο φέτος το καλοκαίρι, αναφέρθηκε στα όσα είπε για την Κατερίνα Καινούργιου και την εκπομπή της, Super Κατερίνα.

Να σας θυμίσουμε ότι πριν λίγες μέρες η εκπομπή «Super Κατερίνα» συνάντησε την Τάνια Τσανακλίδου σε έξοδό της και είχε πει: : «δεν θέλω να μιλάω σε αυτές τις εκπομπές», συμπληρώνοντας: «Δεν θέλω να μιλάω σε αυτές τις εκπομπές, γιατί κάνετε πολλά κουτσομπολιά, και δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό. Συγγνώμη που σας τα λέω έτσι, φόρα παρτίδα, αλλά θεωρώ ότι η στάση όλων αυτών των εκπομπών είναι πάρα πολύ κακή για την κοινωνία και τον πολιτισμό. Δεν είναι προσωπικό, είναι για τα κανάλια σας».

Τσανακλίδου: Αρνήθηκε να μιλήσει στην Super Κατερίνα λόγω κουτσομπολιού - Η απάντηση της Καινούργιου

tsanaklidou.jpg

Με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου τόνισε: «Το ξέρω ότι δεν είναι προσωπικό, γιατί έχω μιλήσει προσωπικά με την κ. Τσανακλίδου και είναι μία φανταστική προσωπικότητα. Δεν έχει να κάνει με εμένα, έχει να κάνει με το στιλ των εκπομπών, και δίκιο έχει, αν θέλετε τη γνώμη μου, γιατί, αναγκαστικά, αυτή η ώρα που είναι -και όλες οι εκπομπές που παίζουν σε αυτή την ώρα- κάνουν κουτσομπολιό. Και αν με ρωτάτε, και εγώ διαφωνώ με κάποια πράγματα στη θεματολογία της εκπομπής, όχι μόνο της δικής μας, και του Λιάγκα, και της Μπάρκα, και του σαββατοκύριακου».

tsanaklidou-kainourgiou21.jpg

Η Τάνια Τσανακλίδου αναφέρθηκε χθες σε εκδήλωση που βρέθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και στις εκπομπές: «Όχι δεν έχει να κάνει με το περιεχόμενο της εκπομπής. Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει η κυρία Καινούργιου. Την εκτιμώ! Δεν μου αρέσουν τα πάνελ που κουτσομπολεύουν διαρκώς. Και σοβαρός να είσαι και να βγάζεις κάτι από την ψυχή σου το επόμενο θέμα σε ακυρώνει. Γιατί έχουμε δει και διάφορες χυδαιότητες να διαπράττονται σε αυτές τις εκπομπές. Σας θυμίζω φρικτές αηδίες του παρελθόντος και γι’ αυτό τις αποφεύγω».

Διαβάστε επίσης:

Τσανακλίδου: «Δεν αισθάνομαι ότι υπηρετώ μια καριέρα τα τελευταία χρόνια. Η νύχτα με έχει κουράσει»

Ξένια Καλογεροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Γιάννη Φέρτη και ο χωρισμός-Την άφησε για την Τσανακλίδου

Τάνια Τσανακλίδου: «Παρά τρίχα αύριο θα δικαζόμουν. Δεν το ξέρει κανένας, αλλά σας το λέω...»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved