Ναυάγιο: Ελένη και Αλίκη συμμαχούν εναντίον του Παντελίδη
Media

Ναυάγιο: Ελένη και Αλίκη συμμαχούν εναντίον του Παντελίδη

Ναυάγιο: Η Αλίκη αποφασίζει να βάλει μπροστά ένα σχέδιο για να βοηθήσει τα θύματα του ναυαγίου και έχει σύμμαχό της την Ελένη.

Παράλληλα, ο Πέτρος αναγκάζεται να παραδεχτεί στην Ειρήνη την πραγματική του ταυτότητα, ενώ εμφανίζεται ένα πρόβλημα υγείας στο μωρό της Στέλλας.

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος και η Ειρήνη περνούν την πιο όμορφη νύχτα της ζωής τους μετά το ναυάγιο

Ο Ιπποκράτης πιάνει την Ειρήνη με τον Πέτρο μόνους στο σπίτι του Στελή και αρνείται να πιστέψει ότι βρέθηκαν τυχαία τις ίδιες μέρες στην Κρήτη. Έτσι η σύγκρουση των δύο άντρων είναι πλέον αναπόφευκτη.

navagio-(1).jpg

Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης και η Πολυξένη γνωρίζουν τον Μάκη και μαθαίνουν ποιοι είναι οι γονείς του, αλλά και την περιπέτειά του στην Ασφάλεια. Το ζευγάρι δεν δέχεται τον Μάκη για σύντροφο της κόρης του. Έτσι, λίγο μετά, ο νεαρός αναγκάζεται να της πει τον πραγματικό λόγο που οι γονείς τους αντιδρούν τόσο πολύ στη σχέση τους. Παράλληλα, ο Παντελίδης αναθέτει μια καινούρια αποστολή στην Αλίκη. Εκείνη, όμως, εκμεταλλεύεται όσα της λέει ο δικηγόρος και βάζει μπροστά το δικό της σχέδιο για να μπορέσει να βοηθήσει τα θύματα. Στην Κρήτη, ο Πέτρος κατηγορεί ανοιχτά τον Ιπποκράτη για κλέφτη.

navagio-petros.jpg

Κι ενώ η Ειρήνη ζητάει εξηγήσεις από τον σύζυγό της για τις κλεμμένες φόρμουλες των αρωμάτων, αυτός βγάζει έναν ακόμα άσο από το μανίκι του και της αποκαλύπτει το παρελθόν του πραγματικού Αντώνη

Το Ναυάγιο: Η ώρα της μεγάλης συνάντησης του Πέτρου με τον πατέρα του έφτασε

Το Ναυάγιο: Η Λίνα δέχεται μία ανθοδέσμη από έναν μυστηριώδη αποστολέα

Το ναυάγιο: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Ο Ιπποκράτης διώχνει τη Δήμητρα από το σπίτι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved