Το ναυάγιο: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Ο Ιπποκράτης διώχνει τη Δήμητρα από το σπίτι
Το ναυάγιο: Ιπποκράτης
Media

Το ναυάγιο: Οι περιλήψεις της εβδομάδας- Ο Ιπποκράτης διώχνει τη Δήμητρα από το σπίτι

Το ναυάγιο: Η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας. Όλα όσα θα δούμε στην καθημερινή σειρά του Mega. 

Ένα μυστικό της Δήμητρας αποκαλύπτεται και ο Ιπποκράτης τη διώχνει από το σπίτι και τη ζωή τους. Παράλληλα, ο Παντελίδης ετοιμάζει ένα ύπουλο σχέδιο για τη Λίνα και τον Όθωνα, ενώ η κοπέλα αναγκάζεται να μιλήσει στους γονείς της για τον Μάκη.

Τίτος Γρηγορόπουλος: Ο γιος Ντεμίρη-Γρηγορόπουλου στο Ναυάγιο! Τι αποκάλυψε η περήφανη μαμά!

To-nayagio-77-79-(4).jpg

Η Λαμπρινή μπαίνει στο χειρουργείο και παρουσιάζει επιπλοκές και ο Πέτρος βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να χάσει τη μάνα του. Την ίδια στιγμή, η ένταση μεταξύ της Ειρήνης και του Ιπποκράτη χειροτερεύει, όταν ο Στελής μαθαίνει άλλη μία από τις χειριστικές κινήσεις του λιμενικού. Την ίδια στιγμή, ο Μάκης απαιτεί να του πει η Μαρία τον λόγο για τον οποίο δεν εγκρίνει τη σχέση του με τη Λίνα, αλλά εκείνη φοβάται να του αποκαλύψει το μεγάλο μυστικό της. 0 Άγγελος, από την άλλη, βρίσκει δικαιολογίες για να αποφύγει τον αρραβώνα στην Κρήτη, αλλά η Βάσω έχει έτοιμη για μια λύση που δεν θα του αρέσει καθόλου.

Το Ναυάγιο spoiler: Ο Ιπποκράτης τους κάνει «τσακωτούς» - Η Ειρήνη βιώνει τον απόλυτο εφιάλτη

To-nayagio-73-76-(5).jpg

Την επομένη, ο Πέτρος επιστρέφει στο χωριό του ύστερα από έναν χρόνο απουσίας και πέφτει πάνω σε έναν παλιό του γνώριμο. Έτσι, η βεντέτα που απέφευγε τόσους μήνες κινδυνεύει να ξαναζωντανέψει. Ταυτόχρονα, η Λαμπρινή συνέρχεται από το χειρουργείο και αποκαλύπτει στον παπά-Γρηγόρη ότι ήρθε και τη βρήκε ο Πέτρος πριν από την εγχείρησή της. Στην Αθήνα, η Λίνα δέχεται μία ανθοδέσμη από έναν μυστηριώδη αποστολέα. Ο Μάκης το μαθαίνει, παραξενεύεται και θέλει να ξέρει ποιος της στέλνει λουλούδια. Παράλληλα, ο Βασίλης θυμάται κάτι από το παρελθόν του με τη Στέλλα που τον κάνει να αναθεωρήσει ριζικά τη στάση του.

Λίνα και Ό0ωνας στο στόχαστρο του Παντελίδη

To-nayagio-73-76-(3).jpg

Ναυάγιο: Άγριος καβγάς – Ο Ιπποκράτης πιάνει στα πράσα Ειρήνη και Πέτρο

Ο Ιπποκράτης βρίσκει το γράμμα του αδελφού της Δήμητρας από τη Μόσχα και απαιτεί εξηγήσεις. Το μεγάλο μυστικό της Δήμητρας αποκαλύπτεται και συνταράσσει τα θεμέλια του σπιτιού του Ιπποκράτη και ο άντρας τη διώχνει. Εν τω μεταξύ, η ανθοδέσμη του Όθωνα κάνει τη Λίνα να πει ψέματα στον Μάκη και ζητάει τη βοήθεια της Βάσως και του 'Αγγέλου για να μην την καταλάβει. Την ίδια στιγμή, ο Παντελίδης σκέφτεται ένα ακόμα σχέδιο, αυτή τη φορά για τη Λίνα και τον Όθωνα. Στην Κρήτη, μία μεγάλη έκπληξη περιμένει την Ειρήνη, που ξαφνικά βλέπει μπροστά της τον Πέτρο, έτοιμο να της μιλήσει για την ταυτότητά του, ενώ ο παπά-Γρηγόρης αποκαλύπτει στη Λαμπρινή ότι είδε κι αυτός τον Πέτρο και ζητάει τη συγχώρεσή της για όλους αυτούς τους μήνες που έχασε την πίστη του.

Giwrgos-Soy3es-(Papa-Grhgorhs).jpg

Το ναυάγιο: Παπά- Γρηγόρης

Το Ναυάγιο spoiler - Δημήτρης Καπουράνης: Θα υπάρξει αντίζηλος στη σχέση του Μάκη με την Λίνα

Ταυτόχρονα, η Στέλλα εκμυστηρεύεται στον Σάββα την αγωνία της ότι δεν κάνει για μητέρα, ενώ ο Ιπποκράτης, σκαλίζοντας το παρελθόν του Αντώνη Καραδήμου, καταλαβαίνει ότι ο Πέτρος έχει πάει στην Κρήτη, εκεί όπου βρίσκεται και η Ειρήνη. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Δημήτρης και η Πολυξένη έρχονται απροειδοποίητα στην Αθήνα, αναγκάζοντας τη Λίνα να τους πει επιτέλους την αλήθεια για τον Μάκη και τη σχέση τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved