Έβελυν Καζαντζόγλου: «Η τηλεόραση είναι το ευχάριστο κομμάτι της ζωής μου»
Media

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Η τηλεόραση είναι το ευχάριστο κομμάτι της ζωής μου»

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, της οποίας η ομορφιά και η θηλυκότητα είναι αδιαπραγμάτευτα στοιχεία της εξωτερικής της εμφάνισης, όπως επίσης και το φλογερό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά, είναι μία από τις πιο γνωστές και επιτυχημένες fashion & beauty creator στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Παράλληλα εδώ και λίγο καιρό την βλέπουμε να συμμετέχει ως βασικό μέλος στην κριτική επιτροπή του show «My Style Rocks», στον ΣΚΑΙ.

Καζαντζόγλου σε Μπακοδήμου: «Είσαι γυναίκα σταθμός στη ζωή μου» - Η άγνωστη φιλία με τη Σωτηροπούλου

evelyn.jpg

Η τηλεόραση ως μέσο ήταν κάτι που σε ενδιέφερε;

Όχι γι’ αυτή τη χρονική περίοδο και γι’ αυτό που ήθελα να κάνω. Μέχρι τον Ιανουάριο στο μυαλό μου υπήρχε η ιδέα να ασχοληθώ με τη μόδα σε άλλο επίπεδο. Προέκυψε αυτή η συνεργασία έπειτα από ένα meeting που έκανα, στο οποίο συμμετείχαν μόνο γυναίκες και αυτό ήταν κάτι που με ενθουσίασε. Μου αρέσει να βλέπω δυναμικές γυναίκες που στηρίζουν τους συνεργάτες τους. Μου είπαν «Έλα και θα είμαστε δίπλα σου», «μπορείς», «σε πιστεύω». Αυτό για μένα ήταν τεράστιο. Είχα πει στον εαυτό μου ότι, εάν πήγαινα σε κάποιο meeting και άκουγα κάτι το οποίο θα αλλοίωνε την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα μου, θα σταματούσα. Και αυτό γιατί ως άνθρωπος δεν έχω εντάσεις, δεν είμαι μια γυναίκα που θα δημιουργήσω κάτι παραπάνω για να φανώ. Είμαι χαμηλών τόνων, δεν με ενδιαφέρει να δείξω την προσωπική μου ζωή, η δουλειά μου είναι πάντα στο προσκήνιο. Όταν λοιπόν πήρα τις εγγυήσεις που ήθελα, δέχτηκα. Το γεγονός βέβαια ότι ήξερα πως θα είμαι δίπλα στον Στέλιο Κουδουνάρη, που είναι φίλος μου, έπαιξε θετικό ρόλο. Την Κατερίνα δεν την ήξερα, αλλά με εντυπωσίασε το γεγονός ότι ως παρουσιάστρια του σόου διάβασε για τη μόδα ενημερώθηκε Αυτό το εκτίμησα πολύ, γιατί δείχνει ότι είναι ένας άνθρωπος που αγαπά και σέβεται τη δουλειά του. Τον Λάκη Γαβαλά τον ξέρω από μικρό παιδί, τον λατρεύω και τον θαυμάζω.

evelyn-extensions-3.jpg

Η εμπειρία της τηλεόρασης πώς είναι;

Ήμουν προετοιμασμένη για πολύ δύσκολες συνθήκες. Όμως καμία σχέση. Υπάρχει ένα χαρούμενο κλίμα, είμαστε ωραία ομάδα, υπάρχει σεβασμός μεταξύ μας, περνάμε πολύ όμορφα. Περιμένω πώς και πώς να γίνει το γύρισμα για να τους συναντήσω. Είναι το ευχάριστο κομμάτι της ζωής μου.

Πηγή Hello

My style rocks Gala: Η λεπτομέρεια στο χτένισμα της Καζαντζόγλου που θα ζηλέψεις-Αποκλειστικές φωτό

My Style Rocks: Η άβολη στιγμή της Καζαντζόγλου την ώρα της αποχώρησης: «Πώς το κάνεις αυτό;»

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Ήταν δύσκολες οι εποχές, το μόντελινγκ είχε έναν μαύρο λεκέ»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved