Eurovision 2024: Σε τι θέση δίνουν τη Σάττι τα στοιχήματα & ποια χώρα διεκδικεί σταθερά την πρωτιά;
Eurovision

Eurovision 2024: Σε τι θέση δίνουν τη Σάττι τα στοιχήματα & ποια χώρα διεκδικεί σταθερά την πρωτιά;

Αναχώρησε σήμερα το πρωί (28/4) η Μαρίνα Σάττι μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή για το Μάλμε της Σουηδίας όπου θα διεξαχθεί φέτος ο 68ος διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision

Αύριο, η Ελληνίδα εκπρόσωπος θα ανέβει στη σκηνή του Μάλμε για να κάνει την πρώτη τεχνική πρόβα της και φυσικά τόσο η ίδια όσο και οι υπόλοιποι συντελεστές αυτής της προσπάθειας, ανυπομονούν να γίνει αυτό προκειμένου να δουν πώς θα οπτικοποιηθεί on stage το «Ζάρι» για όλη την Ευρώπη ώστε να εντυπωσιάσει.

Μαρίνα Σάττι: Από την Eurovision 2024 στην... Επίδαυρο! - Τα νέα επαγγελματικά της σχέδια

Nα θυμίσουμε ότι η ελληνική αποστολή θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στους Ευρωπαίους κατά τον δεύτερο ημιτελικό όπου έχει να αντιμετωπίσει ισχυρούς αντιπάλους.

Σε ό,τι αφορά τώρα τη σκηνική εμφάνιση της Μαρίνας, ακόμα δεν έχουν γίνει και πολλά γνωστά για το τι ακριβώς θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε, όμως όπως έχει ήδη διαρρεύσει το ευρηματικό τρικ θα έχει να κάνει με ένα μονοπλάνο που θα ακολουθεί τη Μαρίνα Σάττι κατά τη διάρκεια της ερμηνείας της onstage.

image00018.jpg
6238784

Τι λένε τα στοιχήματα

Σήμερα που η Μαρίνα έφυγε για Μάλμε, οι στοιχηματικές εταιρίες τη δίνουν στην 8η θέση με την Ελβετία σταθερά να κρατά το ποσοστό του 23% ως επικρατέστερη για να κερδίσει την πρώτη θέση.

Καθόλου άσχημα όμως δεν τα πηγαίνει και η Κροατία που οι προβλέψεις τη θέλουν να κονταροχτυπιέται για την πρωτιά.

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved