«Η Eurovision ήταν μια καλή αρπαχτή για τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα»
Eurovision

«Η Eurovision ήταν μια καλή αρπαχτή για τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα»

Να σχολιάσει τον 68ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision θέλησε ο Τάσος Ριζόπουλος μιλώντας στο Τ Live το μεσημέρι της Δευτέρας 13/5. 

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός στάθηκε ιδιαιτέρως στον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα που ήταν οι σχολιαστές του διαγωνισμού για την Ελλάδα.

Όσα είπε: «από που να το πιάσεις, που να το αφήσεις και από που να το μαζέψεις! Από ότι φάνηκε, ήταν μια καλή αρπαχτή για τον Θανάση Αλευρά και τον Ζερόμ Καλούτα. Είναι αυτό που λέμε αδιάβαστοι, άκοπα, αβίαστα, αδιάφορα».

Eurovision 2024 – Ζερόμ για τα αρνητικά σχόλια: Μιλάμε - μιλάμε, αλλά αντιμετωπίσαμε προβλήματα!

Photo-by-Athanasios-Alevras-on-March-08-2024.-May-be-an-image-of-1-person-television-newsroom-and-text..jpg

«Πήγαν εκεί πέρα χωρίς να έχουν μάθει πόσες είναι οι χώρες, δεν ήξεραν ποιες είναι οι Big 5 και Τατιάνα μου, τώρα που καλοκαιριάζει, θα σε πάρω να πάμε παρέα στο Σαν Μαρίνο να κάνουμε ηλιοθεραπεία και μετά να σε ξεναγήσω και στον λαβύρινθο της Νεμέας. Και μετά θα πάμε να πιούμε και ένα ουζάκι με την κυρία που καθόταν δεξιά επάνω και δεν ξέραμε ποια είναι! Οι πρόβες δηλαδή πήγαν στράφι! Γιατί πρέπει να πούμε ότι έγιναν πρόβες και αισθάνομαι προσβεβλημένος που υποτιμούν την νοημοσύνη μου σαν Έλληνα».

«Βγήκαν σήμερα να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα και είπαν ότι «αυτός είναι ο τρόπος παρουσίασης και διαβάσαμε». Αν διάβασαν τόσο πολύ και παρουσίασαν αυτό το αποτέλεσμα, πάει να πει ότι δεν παίρνεις τα γράμματα αγάπη μου» πρόσθεσε, επίσης, ο Τάσος Ριζόπουλος.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Συρίγος για Μαρίνα Σάττι & Ζάρι: «Η καινοτομία αυτού του τραγουδιού ήταν το να πατώσουμε»

Eurovision 2024: Χαμός στο Instagram της Σάττι - Εκτοξεύτηκαν οι followers μετά τον μεγάλο τελικό

Eurovision 2024: Αυτοί θα ήταν οι βαθμοί της Σάττι αν ψήφιζε μόνο το κοινό - Η θέση μέσα στην 10αδα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved