Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την Eurovision – «θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος»
Eurovision

Μαρίνα Σάττι: Η πρώτη της ανάρτηση μετά την Eurovision – «θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος»

Το δικό της «ευχαριστώ» σε όλους θέλησε να πει η Μαρίνα Σάττι μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η τραγουδίστρια που εκπροσώπησε την Ελλάδα με το κομμάτι Zari εξέφρασε την αγάπη της προς όλους για το ταξίδι της Eurovision που έφτασε στο τέλος της για μία ακόμη χρονιά.

Σε ανάρτηση που έκανε το μεσημέρι της Δευτέρας 13/5, η Μαρίνα Σάττι τονίζει, μεταξύ άλλων, πως «έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω…», ενώ διαβεβαιώνει τους θαυμαστές της ότι «θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος».

Eurovision Συρίγος για Σάττι: Ήταν μεγάλες οι προσδοκίες μου από αυτό το κορίτσι, νιώθω ότι πατώσαμε

satti-2-1-800x527.jpg

Αναλυτικά, όσα αναφέρει:

«Έχουν συμβεί τόσα πολλά πράγματα τον τελευταίο καιρό που δεν ξέρω κι εγώ πόσο καιρό θα μου πάρει να καταλάβω…Ένα πράγμα μόνο ξέρω στα σίγουρα, πως αυτό που κινεί τα πράγματα είναι οι άνθρωποι, οι σχέσεις που χτίζουμε μεταξύ μας και η αγάπη.

Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου ολόκληρη την παρέα, την ομαδάρα μας, που ήταν τόσο αγαπημένη, τόσο φωτεινή και δυνατή – που χωρίς αυτούς δε θα μπορούσα ούτε καν να υπάρχω. Και πάνω από όλα ευχαριστώ εσάς που με την αγάπη σας και τη στήριξή σας με βοηθήσατε να είμαι εκεί, όρθια, και να προσπαθήσω να κάνω αυτό που αγαπάω και να σας κάνω χαρούμενους και περήφανους. Αλήθεια ελπίζω να καταφέραμε 😢

Σας ευχαριστώ από ’δω μέχρι τον ουρανό και μακάρι να βρω έναν τρόπο να σας το ανταποδώσω. θα σας αγαπώ μέχρι να σβήσει ο ήλιος».

https://www.instagram.com/p/C66J0lyCudM/

Eurovision 2024 Σκορδά για Σάττι: «Αυτό το χαζολόγημα δεν το δεχόμαστε, η ΕΡΤ τη μάλωσε»

Eurovision 2024 Ελλάδα – Ισραήλ: Σφάχτηκαν οι δύο αντιπροσωπείες & άλλαξαν καμαρίνια

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved