Αντώνης Λουδάρος: Η περιπέτεια του Χατζηπαναγιώτη και η επιστροφή του στην τηλεόραση
Media

Αντώνης Λουδάρος: Η περιπέτεια του Χατζηπαναγιώτη και η επιστροφή του στην τηλεόραση

Για τα σχέδιά του στο θέατρο και την τηλεόραση μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Αντώνης Λουδάρος.

Θεατρικά ποια είναι τα σχέδια σας;

Αυτή την περίοδο είμαι στον «Αλαντίν The Show», μια φαντασμαγορική παράσταση σε σκηνοθεσία Μπίλιως Κωνσταντοπούλου για παιδιά και για όσους νιώθουν παιδιά. Κάνω τον αφηγητή και βρίσκομαι ζωντανά πάνω στη σκηνή. Επίσης μετά την περιπέτεια υγείας του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη, όλο τον Απρίλιο θα τον αντικαταστήσω στην παράσταση «Μπαμπάδες με Ρούμι» στο θέατρο Αλίκη.

loudaros-(1).webp

Αντώνης Λουδάρος: «Θα αντικαταστήσω τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση, Μπαμπάδες με ρούμι»

Ήταν κάτι ξαφνικό και για εσάς όλο αυτό που συνέβη…

Για όλους ήταν ξαφνικό. Όλος ο θίασος, οι σκηνοθέτες ήταν στο πόδι προκειμένου να βρεθεί μια λύση. Ελπίζω ο Χρήστος να γίνει γρήγορα καλά και να επιστρέψει. Γι’ ακόμη μια φορά πάντως κατάλαβα πόσο αγαπημένοι και ενωμένοι είμαστε όλοι οι ηθοποιοί.

Τηλεοπτικά θα σας δούμε κάπου;

Θα με δείτε προσεχώς στην «Κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα» του Μιχάλη Ρέππα και του Θανάση Παπαθανασίου που θα ξεκινήσει πρώτα ο Θεός τον Οκτώβρη στον Alpha.

loudaros-(3).webp

Έψαχνα κάτι που να είναι κοντά σε μένα και η περίπτωση του Ρέππα και του Παπαθανασίου τώρα είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελα να κάνω στην τηλεόραση. Σκεφτείτε ότι ήταν η ταινία τους το «Κλάμα βγήκε από τον Παράδεισο», με τέτοια διάθεση θα είναι η σειρά αυτή. Είναι μια κωμωδία που σατιρίζει όλες αυτές τις δραματικές σειρές της τηλεόρασης. Έχει μέσα βεντέτες, Κρητικούς, μοναστήρια, πλούσιους που κάνουν ίντριγκες, πυροβολισμούς, εκρήξεις, ό,τι έχουμε δει να συμβαίνει σε δραματικές ελληνικές σειρές. Εκτός από τα παιδιά που το έγραψαν και σκηνοθετούν, παίζει το μισό ελληνικό θέατρο, μην πω ολόκληρο. Γέλαγα διαβάζοντας το σενάριο και νομίζω και το κοινό θα γελάσει με την ψυχή του. Πρέπει να πω πως είναι η καλύτερη συνεργασία που έκανα ποτέ στην τηλεόραση. Κάθε μέρα που πηγαίνουμε στο γύρισμα, είναι ένα πάρτι!

Πηγή Λοιπόν

Λουδάρος: «Το 2023 ένιωσα πολύ μοναξιά. Με ζόρισε, άλλα ταυτόχρονα μου άρεσε»

Λουδάρος: «Στην εφορία κατάλαβα τη δύναμη της τηλεόρασης. Μου έκανε εντύπωση η ευγένεια του κόσμου»

Αντώνης Λουδάρος: «Δεν είμαι αυτό που είμαι πάνω στη σκηνή. Εμένα μου αρέσει πολύ η σιωπή»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved