Αντώνης Λουδάρος: «Θα αντικαταστήσω τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση, Μπαμπάδες με ρούμι»
Media

Αντώνης Λουδάρος: «Θα αντικαταστήσω τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση, Μπαμπάδες με ρούμι»

Ο Αντώνης Λουδάρος ήταν καλεσμένος στο Πάμε Δανάη και αναφέρθηκε στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», όπου θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το έμφραγμα που υπέστη.

Ο ηθοποιός μίλησε για την στάση ζωής του και την σχέση του με τον περίγυρό του.

«Είναι θέμα απόφασης το που βρίσκεις την αισιοδοξία και πώς διαβάζεις την ζωή. Εγώ διάβαζα γκρι προς το μαύρο την ζωή και κάποια στιγμή αποφάσισα να μην το ξανακάνω. Δεν περνούσα καλά. Αποφάσισα ότι αυτό θα τελειώσει για μένα και θα βλέπω και την ζωή και τους ανθρώπους που είναι στην ζωή μου και δίνοντάς του ελαφρυντικά και να προσπαθήσω να κατανοήσω. Δεν ζητάω πολλά πράγματα στην ζωή μου. Έχω περάσει πολύ ωραία στην προσωπική μου ζωή και προσέχω και καθημερινά τους φίλους μου...», είπε αρχικά ο Αντώνης Λουδάρος.

Λουδάρος: «Στην εφορία κατάλαβα τη δύναμη της τηλεόρασης. Μου έκανε εντύπωση η ευγένεια του κόσμου»

loudaros-2.jpg

Ο Αντώνης Λουδάρος αναφέρθηκε στην παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», όπου θα αντικαταστήσει τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη: «Έχω αγάπη γι΄αυτό το πράγμα και για τους ανθρώπους της παράστασης. Ευτυχώς υπήρξε υλικό, το «μονοπάτι» του Χρήστου που με βοήθησε, και διάβασμα πολύ. όταν έχεις θετική διάθεση και αγάπη, γίνεται αυτό. Κατάλαβα ότι είμαστε μια οικογένεια και στηρίζουμε ο ένας τον άλλον και δεν μπορούσα να μην το κάνω. Δεν επικοινώνησα με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη μετά το πρόβλημα υγείας του αλλά του έστειλα μήνυμα, ρωτάω συνεχώς την Βίκυ Σταυροπούλου, θέλει τον χρόνο του να αναρρώσει για να γυρίσει το καλοκαίρι στην περιοδεία του. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, και το κάνω από την καρδιά μου για τον Χρήστο, την Βίκυ, το θέατρο «Αλίκη». Θα βγω αύριο σαν να έχω κάνει πολλές πρόβες», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Λύγισε ο Χατζηπαναγιώτης στις πρώτες δηλώσεις: «Μετά από τόσο σοκαριστικό περιστατικό, όλα είναι...»

loudaros2121.jpg

Τηλεόραση και παρουσίαση εκπομπής ή υποκριτική;

Όπως υποστηρίζει ο Αντώνης Λουδάρος, «Θα διάλεγα το επάγγελμα μου. Έρχεται μία σειρά που θα συμμετάσχω με τίτλο «Η κατάρα της Τζέλας Δελαφράγκα», που θα σατιρίζει δημοφιλή τηλεοπτικά δράματα, η κωμωδία των Ρέππα – Παπαθανασίου. Έχουμε γελάσει πολύ στα γυρίσματα. Έχω ολοκληρώσει και τα 14 επεισόδια σχεδόν».

«Βλέπω τηλεόραση, όχι τα πάντα, γιατί με ξεκουράζει. Μου αρέσει και η Eurovision και βλέπω εκπομπές σχετικές με αυτό. Θέλω να βγει η Ελλάδα, πιστεύω ότι θα βγει η Ελβετία ή Ιταλία», σχολίασε κλείνοντας.

Διαβάστε επίσης:

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Τα νεότερα για την υγεία του & η selfie μέσα από το νοσοκομείο με τον Κόκλα

Ρέππας: Διαψεύδει ότι θα αντικαταστήσει τον Χατζηπαναγιώτη στην παράσταση, Μπαμπάδες με ρούμι

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Αυτός θα είναι ο αντικαταστάτης του στην παράσταση, Μπαμπάδες με Ρούμι

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved