Παραλία – Καραγιώργης: «Ο Αρβανιτάκης θα χαρεί αν ο δολοφόνος δεν είναι ο Δημητρός»
Media

Παραλία – Καραγιώργης: «Ο Αρβανιτάκης θα χαρεί αν ο δολοφόνος δεν είναι ο Δημητρός»

Τον απολαμβάνουμε στη δραματική σειρά εποχής «Η παραλία» της ΕΡΤ1, στον ρόλο του ενωμοτάρχη Παντελή Αρβανιτάκη, ενός ανθρώπου που δεν φοβάται να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο άτομα που έχουν εξουσία όταν θεωρεί ότι έχει δίκιο.

0 λόγος για τον Νίκο Καραγιώργη, ο οποίος μιλά για τον χαρακτήρα που έχει γοητεύσει και τον ίδιο αλλά και για τις καταιγιστικές εξελίξεις.

Η Παραλία: Πήρε το πράσινο φως για του χρόνου! Ποιοι ηθοποιοί συνεχίζουν;

H-PARALIA-EPEISODIO-98-3.jpg

Η παραλία έχει αποκτήσει φανατικούς τηλεθεατές και ο ενωμοτάρχης Παντελής Αρβανιτάκης έχει τραβήξει εξίσου το ενδιαφέρον. Πώς δομήσατε τον χαρακτήρα που υποδύεστε;

«Ο ήρωάς μου είναι ένας καλοκάγαθος άνθρωπος και δεν φαίνεται να τάσσεται υπέρ του καθεστώτος. Αλλωστε έχει πάει στα Μάταλα με δυσμενή μετάθεση από τα Χανιά. Προσπάθησα να τον κάνω τρυφερό όταν χρειάζεται, σκληρό όταν πρέπει, λαϊκό και συμπαθή. Ο ενωμοτάρχης είναι ένας άνθρωπος του χωριού που δεν ήταν έμπειρος σε δύσκολες καταστάσεις. Ηταν συνηθισμένος να χειρίζεται απλά πράγματα, καβγάδες, καμιά κλήση και η καθημερινότητά του είχε μια ρουτίνα. Ξαφνικά η περιοχή γίνεται πόλος σοβαρών γεγονότων, με κυριότερο τον φόνο της Ρηνιώς. Δεν έχει εμπειρία για μια τέτοια υπόθεση και δέχεται τη βοήθεια του Ανδρέα Καραχάλιου, που τον υποδύεται εξαιρετικά ο Μάκης Παπαδημητρίου με τον οποίο χτίσαμε μια πολύ ωραία συνεργασία κι έχουμε φτιάξει ένα δίδυμο με ωραίες σκηνές».

Υστερα από τη σύλληψη Δημητρού, έγινε σχεδόν... ήρωας.

«Η αλήθεια είναι ότι ανέβηκε η αυτοπεποίθησή του και αυτόματα ανέβηκε και στα μάτια του κόσμου. Είναι σε έναν καλό δρόμο».

paralia-11.jpg

Λυπήθηκε τον Δημητρό;

«Εννοείται. Δεν ήθελε να τον κοροϊδέψει. Ηξερε ότι έχει να κάνει με έναν ιδιαίτερο άνθρωπο που έχει έναν διαφορετικό ψυχισμό. Δεν του άρεσε αυτή η εξέλιξη, θα ήθελε η υπόθεση να είχε πάρει άλλη τροπή. Ωστόσο, από τη στιγμή που είχε τα στοιχεία στα χέρια του. ήταν υποχρεωμένος να ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο».

Κι αν αποδειχθεί ότι ο Δημητρός δεν είναι ο δολοφόνος;

«Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Αρβανιτάκης δεν έκανε σωστά τη δουλειά του. Είναι άτομο του καθήκοντος κι έχει αίσθημα δικαίου, θα χαρεί, πιστεύω, αν ο δολοφόνος δεν είναι ο Δημητρός».

Πάντως δεν υπέκυψε στις απειλές του Αρχοντάκη, ούτε και του Λοίζου.

«Ο Παντελής είναι ένας υπεύθυνος άνθρωπος, ο οποίος δεν φοβάται να αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο άτομα που έχουν εξουσία όταν θεωρεί ότι έχει δίκιο. Πιστεύει στη δικαιοσύνη και προσπαθεί να την υπερασπιστεί και στις αξίες του δεν κάνει πίσω».

Πηγή tv24

Η Παραλία: Η Κερασία ζητάει από την Τες να της δώσει το παιδί της όταν γεννηθεί!

Η Παραλία: Ο Γράντος και ο Διονύσης δέχονται πυροβολισμούς

H Παραλία: Ο Γράντος ανακαλύπτει πού φυλάσσονται τα αρχεία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved