Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος έντρομος συνειδητοποιεί ότι ο Στελής έχει έρθει στην Κρήτη μαζί με την Ειρήνη
Media

Το Ναυάγιο: Ο Πέτρος έντρομος συνειδητοποιεί ότι ο Στελής έχει έρθει στην Κρήτη μαζί με την Ειρήνη

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά, Το Ναυάγιο

Η Λαμπρινή αποκαλύπτει στον παπα-Γρηγόρη ότι ήρθε και την βρήκε ο Πέτρος πριν από την εγχείρησή της. Η Λίνα δέχεται μία ανθοδέσμη από έναν μυστηριώδη αποστολέα. Ο Μάκης παραξενεύεται και θέλει να μάθει ποιος της στέλνει λουλούδια. Ο Πέτρος έντρομος συνειδητοποιεί ότι ο Στελής έχει έρθει στην Κρήτη μαζί με την Ειρήνη.

navagio.jpg

Η Ελένη προσπαθεί απεγνωσμένα να πείσει τον Μιχάλη να μην υποκύψει στους εκβιασμούς του Παντελίδη. Ο Σάββας μαθαίνει τα όσα έκανε ο Παντελίδης στον Μιχάλη και την Ελένη και αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του.

Ο Βασίλης θυμάται κάτι από το παρελθόν του με τη Στέλλα που τον κάνει να αναθεωρήσει ριζικά τη στάση του, ενώ ο Ιπποκράτης βρίσκει το γράμμα του αδελφού της Δήμητρας από τη Μόσχα και απαιτεί εξηγήσεις. Το μεγάλο μυστικό της Δήμητρας αποκαλύπτεται και συνταράσσει τα θεμέλια του σπιτιού του Ιπποκράτη...

navagio-lina.jpg

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε: Η Λαμπρινή μπαίνει στο χειρουργείο και κατά τη διάρκεια της επέμβασης παρουσιάζονται επιπλοκές. Ο Πέτρος βρίσκεται αντιμέτωπος με το ενδεχόμενο να χάσει τη μάνα του. Ο Μιχάλης και η Ελένη πέφτουν θύματα διάρρηξης με τον Παντελίδη να κρύβεται πίσω από αυτό. Η ένταση μεταξύ της Ειρήνης και του Ιπποκράτη χειροτερεύει όταν ο Στελής μαθαίνει άλλη μία από τις χειριστικές κινήσεις του Ιπποκράτη.
Ο Μάκης απαιτεί να του πει η Μαρία τον λόγο που δεν εγκρίνει τη σχέση του με τη Λίνα. Θα του αποκαλύψει η Μαρία το μεγαλύτερό της μυστικό; Ο Άγγελος, από την άλλη, βρίσκει δικαιολογίες για να αποφύγει τον αρραβώνα στην Κρήτη αλλά η Βάσω έχει έτοιμη μια λύση που δεν θα του αρέσει καθόλου. Ο Πέτρος επιστρέφει στο χωριό του μετά από έναν χρόνο απουσίας και πέφτει πάνω σε έναν παλιό του γνώριμο. Η βεντέτα που απέφευγε τόσους μήνες, κινδυνεύει να ξαναζωντανέψει...

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved