Λιάγκας για Καινούργιου: Βλέπω μία σόουμπιζ να της την πέφτει - Λάθος που ενέπλεξε τη Σταυροπούλου
Media

Λιάγκας για Καινούργιου: Βλέπω μία σόουμπιζ να της την πέφτει - Λάθος που ενέπλεξε τη Σταυροπούλου

Η εκπομπή, Το πρωινό σχολίασε τις αναρτήσεις της Δανάης Μπάρκα για τη μαμά της, Βίκυ Σταυροπούλου μετά τη συνέντευξη της Κατερίνας Καινούργιου στο Happy Day.

«Νομίζω ότι είναι από τα πιο στενάχωρα θέματα που έχουμε χειριστεί και που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό. Πάντοτε, από τη στιγμή που δημιουργήθηκε η ελληνική σοουμπίζ, ποτέ μα ποτέ δεν έχει βγει κάποιος για να πει ότι δημιουργήθηκε κάποια σχέση, κάποιοι φιλήθηκαν, κάποιοι χαϊδεύτηκαν και να βγει να διαμαρτυρηθεί και να πει ότι είναι ανήθικος αυτός που πρωταγωνιστεί σε κάτι που ο ίδιος δεν εγκρίνει. Ξαφνικά συμβαίνει σε αυτόν τον μικρόκοσμο που επιβεβαιώνει τη λέξη μικρός» είπε ο Βαγγέλης Περρής.

Και ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε: «Να μην αφαιρέσουμε το δικαίωμα από κανένα που δεν είναι στην εκπομπή του, αλλά σε μία άλλη εκπομπή, για ένα κομμάτι που έχει ταλανίσει την ελληνική σόουμπιζ, να πει ότι αυτό το θεωρεί ανήθικο. Εγώ δεν θα το έκανα, αν με ρωτάς. Εκεί που η κα Καινούργιου αισθάνεται προδομένη, ξαφνικά βλέπω μία σόουμπιζ να της την πέφτει και να λέει ότι δεν είναι θέμα αν αισθάνεται προδομένη ή όχι, αλλά δε θα έπρεπε να πει κάτι τέτοιο στην κα Μπάρκα (για τη μητέρα της)»

Κάκκαβα: Σφάζει με το γάντι την Μπάρκα–«Την αποθέωνε η Καινούργιου & μετά φιλιόταν με τον πρώην της»

e33aa257-Liagkas-kainoyrgioy.jpg

Και ο Βαγγέλης ανέφερε: «Ο καθένας από εμάς έχει πορευτεί στον δημόσιο βίο του με κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Η κα Καινούργιου μπορείς να την κατηγορήσεις για το οτιδήποτε, όμως γνωρίζουμε ότι είναι μία γυναίκα που εν πολλοίς έχει επιτρέψει όλα αυτά που λέμε σόουμπιζ να διεισδύσει στη ζωή της. Έχει βγει να μιλήσει για συντρόφους της, έχει μιλήσει για το πότε είναι μόνη της, αν ψάχνει άντρα ή όχι, πότε θέλει να γίνει μητέρα και τι σκοπεύει να κάνει για να γίνει μητέρα.

liagkas-kainourgiou.jpg

Όταν λοιπόν δημοσιοποιείς τα πάντα, όταν σου συμβαίνει εσένα δε μπορείς να κρυφτείς. Αφορά όλη την Ελλάδα πότε θα γίνει μητέρα η κα Καινούργιου; Όμως το μοιράζεται με την Ελλάδα κι έτσι έχει πορευτεί όλα αυτά τα χρόνια. Ένας πρώην σύντροφό της όταν τα φτιάχνει με μία φίλη της, η κα Καινούργιου το θεωρεί κι αυτό δικιά της ζωή και γι’ αυτό μίλησε».

Σταυροπούλου: Tο τρυφερό μήνυμα στην κόρη της μετά την εξομολόγηση και η δημόσια στήριξη της Βανδή

liagkas-1110x626.jpg

«Εγώ θεωρώ λάθος που ενέπλεξε τη Βίκυ Σταυροπούλου, παρόλο που δεν είπε το όνομά της»

Διαβάστε επίσης:

Μπακοδήμου για Καινούργιου: «Είναι πολύ άδικο να το λες αυτό - Αφήστε τις μανάδες ήσυχες»

Χρηστίδου για Καινούργιου - Μπάρκα: «Η Κατερίνα πνιγόταν, θα "έσκαγε" - Την καταλαβαίνω αλλά...»

Μικρούτσικος: «Νόμιζα ότι θα με ρωτήσετε για την Καινούργιου - Την αγάπη μου στη Σταυροπούλου»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved