Ξέσπασε η Σάντρα Βουτσά: «Είναι απαράδεκτο να λένε αυτά για τον Κόκοτα. Υπάρχουν και οι μηνύσεις»
Media

Ξέσπασε η Σάντρα Βουτσά: «Είναι απαράδεκτο να λένε αυτά για τον Κόκοτα. Υπάρχουν και οι μηνύσεις»

Super Κατερίνα: Βίντεο από το Instagram της ενδυματολόγου Πένυς Βασιλείου που μιλά για τον Δημήτρη Κόκοτα, προβλήθηκε σήμερα 9/4 στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Η στιλίστρια, είπε στα social media ότι στο νοσοκομείο Γεννηματάς δεν λειτουργούσε ο μαγνητικός τομογράφος και ο τραγουδιστής αντί για μαγνητική έκανε αξονικές.

Η Σάντρα Βουτσά, η οποία είναι η μάνατζερ του Δημήτρη Κόκοτα αλλά και πάρα πολύ στενή φίλη του, ξέσπασε σήμερα στον αέρα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπής.

Ματίνα Παγώνη για Κόκοτα: «Γίνεται απεικονιστικός έλεγχος. Υπάρχει όριο διασωλήνωσης, μετά...»

«Πέρα από μάνατζερ του Δημήτρη είμαι και φίλη του πάρα πολλά χρόνια. Ο μπαμπάς μου με τον μπαμπά του κάνανε παρέα. Θέλω να πω ότι στο νοσοκομείο Γεννηματάς, είναι όλα άψογα. Οι γιατροί είναι τόσο κοντά στην Κατερίνα, τη σύζυγο του Δημήτρη... Η μαγνητική τομογραφία είχε προγραμματιστεί για συγκεκριμένη μέρα. Ο Δημήτρης Κόκοτας είναι άλλος ένας ασθενής μέσα σε αυτούς που θέλουν να γίνουν καλά, δεν τον φροντίζουν επειδή είναι ο Κόκοτας», είπε η Σάντρα Βουτσά και συνέχισε:

Κόκοτας: Νέα προσπάθεια αποσωλήνωσής του μέσα στο Σαββατοκύριακο! Παραμένει κρίσιμη η κατάστασή του

«Είναι απαράδεκτο να βγαίνουν να λένε αυτά. Όχι μόνο η Πένυ Βασιλείου, είναι κι άλλοι. Ξέρουν τι σημαίνει ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα; Αυτά τα πράγματα είναι μηνύσιμα. Υπάρχουν και οι μηνύσεις και για τα προσωπικά δεδομένα είναι πολύ αυστηρές οι ποινές πλέον. Είναι και doctor η κυρία, να λέει ότι "χαροπαλεύει", για "φυσαλίδες"».

Δείτε το απόσπασμα από τη Super Κατερίνα:

Διαβάστε επίσης:

Παγώνη για Κόκοτα: «Όλα θα πάνε καλά, θα αποσωληνωθεί σιγά σιγά και θα επανέλθει»

Σχίζας για Κόκοτα: «Η Τραϊάνα το βιώνει σαν να είναι μέλος της οικογένειας, είναι σε σοκ»

Δημήτρης Κόκοτας: Προσπάθησαν δύο φορές να τον αποσωληνώσουν χωρίς να ολοκληρωθεί η διαδικασία

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved