Καινούργιου: «Αν δεν του αρέσει του Βασάλου εκεί που είναι, ας πάει άλλος που το έχει ανάγκη»
Media

Καινούργιου: «Αν δεν του αρέσει του Βασάλου εκεί που είναι, ας πάει άλλος που το έχει ανάγκη»

«Είμαι πολύ σφιγμένος στην τηλεόραση, γιατί δεν έχω χώρο. Κάποιες φορές κάνω πράγματα στην τηλεόραση που δεν συμφωνώ 100% αλλά ξέρω ότι θα με οδηγήσουν κάπου», δήλωσε ο Βασάλος και προκάλεσε αντιδράσεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε τη συγκεκριμένη δήλωση που έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, σήμερα 9/4, μέσα από την εκπομπή της, Super Κατερίνα.

«Μιλάει αυθόρμητα και τον καταλαβαίνω αλλά από την άλλη, αν δεν του αρέσει εκεί που είναι, καλύτερα να πεις: ας έρθει ένας άλλος που το έχει πραγματικά ανάγκη. Ξέρετε πόσα παιδιά μου στέλνουν καθημερινά μηνύματα και μου ζητάνε δουλειά; Το λέω επειδή πληρώνεται ο Κωνσταντίνος για να είναι εκεί, δεν το κάνει τσάμπα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ποιος δεν έχει κερατώσει σχέση; Το έχω κάνει κατά καιρούς»

Και συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Κατά καιρούς έχουμε ακούσει πολλούς να λένε ότι ασφυκτιούν στη δουλειά, ότι δεν περνάνε καλά στη δουλειά αλλά κάνουν τα πάντα για να είναι σε αυτή τη δουλειά. Στην προκειμένη περίπτωση, του Βασάλου μια χαρά του έχει πάει».

Βασάλος-Τσουρός: Έλυσαν τις διαφορές τους στον «αέρα» - «Γιατί μου επιτέθηκες;»

Και κατέληξε η παρουσιάστρια: «Επίσης, νομίζω ότι του δίνεται χώρος στην εκπομπή της Σίσσυς. Αν έχεις ένα πρόβλημα, πας και το συζητάς».

Δείτε το απόσπασμα:

Διαβάστε επίσης:

Switch: «Έμεινε» η Ευγενία Σαμαρά - Η on air ατάκα του Κωνσταντίνου Βασάλου που την άφησε άφωνη!

Χαμογέλα και πάλι: Εκτός εκπομπής ο Κωνσταντίνος Βασάλος - Τι είπε η Σίσσυ;

Eυρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε πρώτη φορά τον λόγο που χώρισε από τον Βασάλο

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved