Αμάντα Μανωλάκου: «Δεν γκούγκλαρα τη νόσο μου, έλεγα στη μάνα μου ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω»
Media

Αμάντα Μανωλάκου: «Δεν γκούγκλαρα τη νόσο μου, έλεγα στη μάνα μου ορκίσου μου ότι δεν θα πεθάνω»

H Αμάντα Μανωλάκου από το My Style Rocks βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή, The 2Night Show και μίλησε μεταξύ άλλων για τη σκλήρυνση κατά πλάκας που έχει και πόσο άλλαξε η ζωή της.

Συγκεκριμένα ανέφερε η Αμάντα Μανωλάκου: «Την πρώτη φορά που πήγα στο My Style Rocks ήταν μετά από ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στη ζωή μου, όταν έμαθα για το αυτοάνοσό μου… Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας… Είναι δύσκολο. Τα συμπτώματα ήταν ότι ξαφνικά εκεί που καθόμουν έβλεπα το ταβάνι να κουνιέται, το ίδιο και όταν ξάπλωνα. Μετά είχα αστάθια, έβλεπα το πάτωμα να κουνιέται όταν περπατούσα… Πήγα στο νοσοκομείο και το ανακάλυψα. Έκανα πολλές εξετάσεις. Έχει προχωρήσει τόσο πολύ η επιστήμη που πιστεύω ότι σε πέντε χρόνια δε θα υπάρχει η σκλήρυνση κατά πλάκας. Δεν είναι τίποτα, όλα είναι θέμα ψυχολογίας και ειδικά το συγκεκριμένο αυτοάνοσο. Το έχεις αλλά ο άλλος δεν το καταλαβαίνει.»!

«Πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας - Στις αρχές είχα ταμπού» - Συγκλονίζει παίκτρια του My style rocks

2night6-1.jpg

Και πρόσθεσε: «Μου το είπαν πολύ σκληρά ότι έχω σκλήρυνση κατά πλάκας στο νοσοκομείο, με σόκαρε. Να μην το κάνουν αυτό οι γιατροί, αν και καλά έκαναν. Χρειάζεται ψυχολόγος. Σοκαρίστηκα. Εγώ θέλω να ξέρω τα πάντα, αλλά θέλω να μου τα εξηγήσεις.

Τα επόμενα δύο χρόνια περίπου ήταν να ρωτάω. Δεν γκούγκλαρα ποτέ για τη νόσο μου, άκουγα τους γιατρούς μου με ευλάβεια και ρωτούσα τη μαμά μου αν θα πεθάνω. Της έλεγα "ορκίσου μου" γιατί ο γιος μου ήταν μόλις ενός έτους.»!

manolakou.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Ρωτούσα τους γιατρούς, αν θα πεθάνω, και μου είχαν εξηγήσει ότι "δεν θα πεθάνεις αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα μείνεις παράλυτη σε βάθος χρόνου". Μπορεί, όμως, και να μην γίνει κάτι τέτοιο, μπορεί να μείνεις τυφλή. Δεν το ξέρουν με σιγουριά. Αυτό μπορεί να σε χτύπησε τώρα και να "κοιμήθηκε" και να μην σε ξαναχτυπήσει, αλλά μπορεί και να "ξυπνήσει’ ραγδαία και να χάσεις τη ζωή σου ή να μείνεις σε ένα καροτσάκι. Το έμαθα στα 30, ήμουν μικρή σε ηλικία, μεγάλη για σκλήρυνση»!

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

Διαβάστε επίσης:

Αμάντα Μανωλάκου: Το πάρτι της παίκτριας του My Style Rocks & η τυχαία συνάντηση Σχίζα-Παναγιώταρου

My Style Rocks - Με το στόμα ανοιχτό ο Κουδουνάρης με την Αμάντα: «Παιδί μου ακούς τι λες;»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved