Σαν ψέμα: Η Αλίκη παθαίνει αλλεργικό σοκ
Media

Σαν ψέμα: Η Αλίκη παθαίνει αλλεργικό σοκ

Σαν ψέμα: Η Αλίκη τρώει φιστίκια, παθαίνει αλλεργικό σοκ και η Μελίνα τη σώζει την τελευταία στιγμή.

Λίγο μετά, η Ζωή δέχεται το φλερτ του Ιταλού συνεργάτη του Πέτρου και εκείνος ενοχλείται.

Σαν ψέμα: Η πρεμιέρα και πώς την υποδέχτηκε το twitter! Τρεντάρει και ανακάλυψαν το νέο «είδωλο»

Στη συνέχεια, έπειτα από μία σκανταλιά της Αλίκης, ζητάει από τη Ζωή να φύγει από το σπίτι του. Η Μελίνα ζητάει από τη Μάρθα να μάθει πληροφορίες για τη Ζωή.

SAN-PSEMA_.jpg

Την ίδια στιγμή, εκείνη αποφασίζει να μην πάει την Αλίκη στο σχολείο, για να περάσουν λίγο χρόνο μαζί. Ωστόσο, η Μάρθα τις παρακολουθεί, ενώ ο Ιορδάνης λέει στον Πέτρο ότι η Ζωή και η Αλίκη το έσκασαν. 0 Πέτρος πηγαίνει να τις βρει και όταν τις εντοπίζει η Μάρθα καταγράφει σε βίντεο του επιχειρηματία να μαλώνει με τη Ζωή και να συζητούν για τα χρήματα που της έδωσε. Λίγη ώρα αργότερα, η Αλίκη τρώει φιστίκια, ενώ είναι αλλεργική, και χάνει τις αισθήσεις της. Η μικρούλα κινδυνεύει από το αλλεργικό σοκ, αλλά η Ζωή έχει ξεχάσει την τσάντα με τα φάρμακά της! Το παιδί σώζεται χάρη στην προνοητικότητα της Μελίνας.

Ο Πέτρος, όπως είναι φυσικό, εξοργίζεται με τη Ζωή και τη διώχνει οριστικά. Αναγκάζεται, ωστόσο, να δώσει μια μικρή παράταση, για χάρη της Αλίκης. Την επομένη μέρα, ο Σταύρος πάει στην εταιρεία του Πέτρου να του μιλήσει για το διαφημιστικό. Εκεί, όμως, βρίσκεται και η Ζωή...

Πηγή mytv

Σαν ψέμα: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο πριν την προβολή- Το χαρούμενο κλίμα και οι πρώτες εντυπώσεις

Σαν ψέμα: Η Ζωή αναγκάζεται να υποδυθεί μια άλλη

Σαν ψέμα: Στον «αέρα» του Open το τρέιλερ της νέας καθημερινής σειράς

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved