Media

Σαν ψέμα: Στον «αέρα» του Open το τρέιλερ της νέας καθημερινής σειράς

Gossip-tv Team

Σαν ψέμα - Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 17:45 η νέα καθημερινή σειρά του OPEN. Σ΄ αυτό το σπίτι η κόρη έχει ένα όνειρο, ο μπαμπάς έχει ένα μυστικό, η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια για αυτούς.

Η νέα γυναίκα που μπήκε στη ζωή του, έχει ένα ψέμα που πρέπει να ακολουθήσει. Αυτή την άνοιξη η πιο ωραία ιστορία μοιάζει σαν ψέμα.

Σαν Ψέμα – Η υπόθεση: O Πέτρος (Νίκος Πολυδερόπουλος) είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του Αλίκη αφού η γυναίκα του, τους εγκατέλειψε. Για να μην στεναχωρήσει τη μικρή της λέει ένα «γλυκό» ψέμα: ότι η μητέρα της δουλεύει στην Αφρική και πως της στέλνει καρτ ποστάλ και γράμματα, τα οποία όμως γράφει ο ίδιος, ενώ τα υπογράφει ως η μητέρα της.

Σαν ψέμα: Πρεμιέρα για την καθημερινή σειρά του Open- Αυτοί είναι οι χαρακτήρες

san-psema-3.jpg

Ο Πέτρος έχει καταφέρει να κάνει την κόρη του να πιστέψει το ψέμα του μέχρι τα έκτα γενέθλιά της, που η μικρή περιμένει οπωσδήποτε τη μητέρα της από την Αφρική. Εντελώς συμπωματικά την ίδια περίοδο ψάχνοντας έναν χώρο για το γύρισμα ενός διαφημιστικού, ο Πέτρος γνωρίζεται με τη Ζωή (Κατερίνα Γερονικολού), μια νέα, όμορφη γυναίκα της οποίας η οικογένεια έχει ένα ιδιαίτερο καφενείο στην πόλη.

Η Ζωή παρεξηγεί τις προθέσεις του Πέτρου θεωρώντας τον επίδοξο αγοραστή του οικογενειακού καφενείου τους. Όταν όμως καταλαβαίνει το λάθος της, ετοιμάζει μια τούρτα και πηγαίνει στο σπίτι του, για να του ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη τη μέρα όμως είναι τα γενέθλια της μικρής, η οποία μόλις την αντικρύζει θεωρεί πως είναι η μητέρα της. Και από εκεί ξεκινάνε όλα!

Δείτε το τρέιλερ παραπάνω:

Σαν ψέμα: Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα σειρά του Open - Η υπόθεση και οι πρωταγωνιστές

«Σαν ψέμα»: Όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα φιλόδοξη σειρά του Open

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved