Τσιμιτσέλης: Όταν ένας άνθρωπος σκοτώνεται έξω από ένα ΑΤ όπου πήγε για βοήθεια, είναι όλα στραβά
Media

Τσιμιτσέλης: Όταν ένας άνθρωπος σκοτώνεται έξω από ένα ΑΤ όπου πήγε για βοήθεια, είναι όλα στραβά

Καλεσμένος στην εκπομπή, Καλύτερα Αργά, ήταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και μεταξύ άλλων μίλησε για… την πολιτική αλλά και την πιο δύσκολη σκηνή που έχει γυρίσει.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Δεν το είχα στο μυαλό μου να γίνω πατέρας και από την άλλη δεν το έχεις μέχρι να γίνεις. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα έπρεπε να γίνουν ποτέ. Και βλέπουμε τον τελευταίο καιρό πάρα πολλούς ανθρώπους που δεν θα έπρεπε να είναι γεννημένοι καν. Έχουμε πολύ λάθος αντιμετώπιση στα πράγματα και όλα ξεκινούν από την παιδεία. Λυπάμαι αλλά έχω την εντύπωση ότι κάθε πέρσι και καλύτερα. Πάντα συνέβαιναν πάντα και γυναικοκτονίες είχαμε στο παρελθόν. Άσχετα αν δεν είχαμε τα μέσα να μαθευτούν.»

Κατερίνα Γερονικολού: «Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι πάντα δίπλα μου»

Και πρόσθεσε: «Από εκεί που λες ότι αν πάρει το φως της δημοσιότητας και λες ότι θα μαζευτεί, τελικά είναι όλα μιμητές. Φτάνεις σε ένα σημείο που ο άλλος δεν χαμπαριάζει τίποτα. Έχει καταντήσει η ζωή το πιο ευτελές πράγμα. Αν φας ισόβια και με μια καλή διαγωγή να βγεις σε 11 χρόνια. Κάπου πρέπει να αναθεωρήσουμε και να φτιάξουμε τα πράγματα. Αν φτάνουμε σε σημείο να σκοτώνονται έξω από το ΑΤ ζητώντας βοήθεια, λες ότι είναι όλα στραβά. Η πολιτική είναι κάτι πολύ δύσκολο πράγμα για μένα. Τα βλέπω πολύ συναισθηματικά και δεν θα την πάλευα. Ο εκνευρισμός μου θα πήγαινε στα ουράνια.»

Και συνέχισε λέγοντας: «Κάθε δουλειά ψάχνεις κι αυτό είναι το καλό που έχει η υποκριτική. Αυτό σε κάνει να μην ρουτινιάζεις ποτέ και η αλλαγή της συνθήκης! Είναι όλο αυτό ανανεωτικό. Από την άλλη, είναι τόσο εφήμερο που πρέπει να σφραγίζεις μια “βίζα” κάθε έξι μήνες!».

Διαβάστε επίσης:

Τσιμιτσέλης: Η πρώτη αντίδραση για την επιστροφή της σειράς, Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή

Λασκαράκη για τον χωρισμό της από τον Τσιμιτσέλη: «Βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα»

Χρύσα Ρώπα: Ο Τσιμιτσέλης δεν έκανε καριέρα. Δεν το ονομάζεις καριέρα αυτό το πράγμα!

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved