Βασάλος σε Αλεξάνδρου: «Δεν θα απολογηθώ, επέστρεψα στη Χρηστίδου γιατί έτσι θέλω»
Media

Βασάλος σε Αλεξάνδρου: «Δεν θα απολογηθώ, επέστρεψα στη Χρηστίδου γιατί έτσι θέλω»

O Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star αναφέρθηκε στις δηλώσεις που έκανε για την εκπομπή, Χαμογέλα και πάλι.

«Εγώ κάνω βίντεο στο Youtube, απαντάω σε διάφορα πράγματα που με ρωτάνε με αυθορμητισμό, οπότε λογικό είναι να προκληθούν αντιδράσεις. Δεν έχω σκοπό να μειώσω κάποιον, λέω απλά τη γνώμη μου», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Χρηστίδου σε Βασάλο: «Με ρωτάνε γιατί σε έχω με το ζόρι στην εκπομπή» - Η απάντησή του

vasalos-640x426.jpg

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε μέσα από τη Super Κατερίνα πως αν δεν του αρέσει εκεί που είναι να αποχωρήσει και εκείνος απάντησε: «Αν δεν μου αρέσει και αν δεν τους κάνω, εννοείται. Σωστό είναι αυτό που είπε. Μέχρι στιγμής μου αρέσει όμως, οπότε θα με υποστείτε».

Καινούργιου: «Αν δεν του αρέσει του Βασάλου εκεί που είναι, ας πάει άλλος που το έχει ανάγκη»

xristidou-vasalos.jpg

Και απάντησε και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου: «Είναι δικός μου ο λόγος του γιατί επέστρεψα. Παίζει μεγάλο ρόλο για εμένα η Σίσσυ, η Βάλια, ο Παύλος, όλα τα παιδιά είναι οικογένεια για εμένα και αυτό ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς λόγους. Δεν θα απολογηθώ γιατί επέστρεψα, έτσι ήθελα και επέστρεψα. Δεν περνάω πολύ καλά στην εκπομπή όταν υπάρχει βαριά ενημέρωση, ψυχοπλακώνομαι. Καταλαβαίνω όμως, ότι έτσι είναι η θεματολογία»!

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Δεν στεναχωριέμαι που δεν έχω βρει τον έρωτα και δεν ξέρετε αν τον έχω βρει…»

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Ποιος δεν έχει κερατώσει σχέση; Το έχω κάνει κατά καιρούς»

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved