Survivor 2024-Spoiler 11/4: Το θρίλερ της μονομαχίας, η αποψινή νίκη & το φαβορί που μένει εκτός
Media

Survivor 2024-Spoiler 11/4: Το θρίλερ της μονομαχίας, η αποψινή νίκη & το φαβορί που μένει εκτός

Survivor Spoiler 11/4 - Η τελευταία μονομαχία πριν από το party της Ένωσης εξελίσσεται σε θρίλερ με μεγάλες ανατροπές!

Άιρα Adomaityte, Δώρα Νικολή, Χρύσα Χατζηγεωργίου και Ασημίνα Χατζηανδρέου είναι έτοιμες να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor. Ποια θα επιλέξει το στόχο, με ποια λογική και ποιες θα τα καταφέρουν;

Πριν από την τελική αναμέτρηση των γυναικών, οι δύο ομάδες μπαίνουν σε ένα διαφορετικό στίβο μάχης, που απαιτεί καλή ισορροπία και συγκέντρωση για να διεκδικήσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας. Ποιοι θα καταφέρουν να βρουν το κλειδί για την ισορροπία φέρνοντας πιο κοντά την επικοινωνία με τους δικούς τους ανθρώπους;

Η Μάγισσα: Το spoiler του Τάσου Νούσια για το συγκλονιστικό φινάλε - «Το τέλος πλησιάζει…»

Survivor Spoiler 11/4 - Η ομάδα που κερδίζει στο αγώνισμα επικοινωνίας

Σύμφωνα τα Spoiler η ομάδα που θα κερδίσει στο αγώνισμα επικοινωνίας θα είναι η Μπλε για άλλη μια φορά. Φυσικά οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία να δουν και το ποια παίκτρια θα αποχωρήσει σήμερα από το παιχνίδι.

Survivor Spoiler 11/4 - Η αποχώρηση

Στις μονομαχίες αποχώρησης η Άιρα Adomaityte, η Δώρα Νικολή, η Χρύσα Χατζηγεωργίου και η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα τα δώσουν όλα.

Η Ασημίνα και η Χρύσα θα καταφέρουν πρώτες να εξασφαλίσουν τη θέση τους πίσω στις ομάδες τους. Ενώ οι δύο κολλητές Άιρα και Δώρα θα μονομαχήσουν για τελευταία φορά μέχρι την αποχώρηση της Άιρα από το ριάλιτι.

AIRA-ADOMAITYTE.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved